AcasăPoliticaPSD şi-a "betonat" moţiunea de cenzură şi a anunţat care va fi...

PSD şi-a „betonat” moţiunea de cenzură şi a anunţat care va fi noul prim-ministru al României

marcel ciolacuPSD şi-a "betonat" moţiunea de cenzură a anunţat care va fi noul prim-ministru al României

Social-democraţii şi-au făcut temele. Au pregătit viitorul politic al ţării, dacă moţiunea lor de cenzură va trece. Anunțul a fost făcut de liderul partidului, Marcel Ciolacu, care a explicat că exclude o posibilă colaborare cu PNL.

Cine va fi premierul din partea PSD? Alexandru Rafila. ”În acest moment este o decizie a partidului, domnul Alexandru Rafila este propunerea de prim-ministru. Aceste lucruri le vom discuta în interiorul partidului daca motiunea va trece”, a spus liderul PSD.

Întrebat dacă exclude colaborarea cu vreunul din partide de la o viitoare guvernare PSD, Marcel Ciolacu a spus că liberalii sunt cei excluși.

PSD a redactat textul moțiunii de cenzură care urmează să fie depus săptămâna viitoare în Parlament. Titlul moţiunii este „România eşuată. Recordul ‘fantastic’ al Guvernului Cîţu”.

PSD l-a invocat pe George Bacovia

Social democrații au făcut public textul moțiunii de cenzură care începe cu un motto format din versurile poetului George Bacovia.”Prin fumul de țigări, ca-n nouri/ Gândeam la lumi ce nu există…”– George Bacovia – ”Seară tristă”.

PSD acuză guvernul Cîțu că duce economia țării „spre prăpastie cu o viteză uluitoare” și că nivelul de trai al românilor se prăbușește.

Guvernarea PNL-USR-UDMR conduce economia României spre prăpastie cu o viteză uluitoare! România trăiește de pe o zi pe alta, din împrumuturi masive luate la dobânzi astronomice. Prețurile au explodat, buzunarele românilor s-au golit.

Facturile s-au dublat, alimentele de bază au devenit bunuri de lux, medicamentele esențiale ori nu se găsesc, ori sunt foarte scumpe. Cursul euro/leu a ajuns la 5 lei, iar litrul de benzină a depășit 6 lei. Numai ”lucruri fantastice”!!!

Datoria publică bate record după record, iar de ținta de deficit de 3% nu își mai amintește nimeni!

Cu toate acestea, alocațiile, salariile și pensiile sunt înghețate și antreprenorii se plâng că statul nu le plătește lucrările efectuate! Nu se dau bani la stat, nu se dau bani nici la privat!”, scriu social democrații în textul moțiunii de cenzură.

author avatar
Andrei Ștefan
769 afisari

5 COMENTARII

  1. Daca Primul ministru urmează să fie Rafila ,mai bine sa nu depună moțiune de cenzura .Asta ne închide iar în casa

  2. Rafila este cel care a promovat dictatura chinezeasca in Ro, puscaria acasa pentru toti romanii sub pretexte medicale mincinoase! In plus, este fiu de tortionar bolsevic evreu venit din Rusia sovietica sa aduca dictatura comunista! S-ar putea zice ca e mai rau decat Catu, dar realitatea este ca amandoi sunt niste incompetenti, arivisti si, ce-i mai important tradatori de neam! Bine ultima chestie e mai putin valabila in cazul lui Rafila, pt ca nu e roman!

  3. @ Sunteți de părere că pentru a arăta sprijinul pe care i-l acordă lui Rafila pentru funcția anunțată liderii PSD ar fi trebuit să prezinte public și listele cu membrii PSD vaccinați, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger