AcasăPoliticaPSD, reacție-fulger la acuzele de la Cotroceni: ”Iohannis minte”. Guvernul - ”incompetent...

PSD, reacție-fulger la acuzele de la Cotroceni: ”Iohannis minte”. Guvernul – ”incompetent și criminal”

Pe măsură ce se discută în Comitetul Executiv al PSD-ului despre chestiuni ce țin de alegerile locale, dar și, foarte probabil, de situația de la Organizația Ilfov, mai-marii social-democrați au ascultat și cele mai recente declarații făcute de Klaus Iohannis.

Mai exact, ieșirea în fața presei din urmă cu aproximativ o oră, în care președintele a arătat constant cu degetul în direcția principalei formațiuni de opoziție, când a venit vorba de criza sanitară provocată de noul coronavirus.

Purtătorul de cuvânt al PSD-ului a ieșit în curtea sediului PSD și a dat o primă replică – pe puncte – criticilor formulate de către Klaus Iohannis, în ziua în care s-a aflat că în România au fost depistate peste 1.300 de noi cazuri de coronavirus, la nivel de 24 de ore.

Senatorul Lucian Romașcanu a făcut referire la ”un alt discurs jenant al dlui Iohannis, ce tocmai s-a încheiat”. ”Domnul Iohannis minte, așa cum a făcut și ieri. După ce Guvernul lui a pierdut controlul pandemiei, acum Iohannis a pierdut și controlul rațiunii. A avut o ieșire necontrolată la TV, extrem de nervos, după dezastrul declarației de ieri, unde a fost criticat de toată lumea. Toată România s-a săturat să audă aceeași placă obosită – ”PSD este de vină” (…) Să fie clar: vinovat este Iohannis și Guvernul PSD (…) Guvernul PNL a scăpat situația de sub control cu pandemia”, a replicat Romașcanu.

Senatorul responsabil de sfera comunicării la nivelul PSD nu s-a oprit, însă, aici. ”Acest Guvern incompetent și criminal este de vină pentru această criză fără precedent”, a fost auzit spunând Romașcanu.

”Ceea ce face dl Iohannis este să apere acest Guvern incompetent și criminal. Cum să aperi incompetența? (…) Cum să aperi nepotismele? Sunt luni de zile în care în fruntea instituțiilor importante, a spitalelor au fost numiți ciocli, chelneri. (…) Cum să aperi hoția? Știm cazul Unifarm. (…) Criza sanitară este cauzată exclusiv de Guvernul incompetent și criminal”, a mai afirmat purtătorul de cuvânt al PSD în fața presei.

Președintele a tunat de la Cotroceni

Replica PSD-ului a venit, vă spuneam, la scurtă vreme după ce Klaus Iohannis ieșea pentru a doua zi consecutiv în fața presei, de această dată după o ședință desfășurată la Cotroceni, pe tema măsurilor destinate gestionării crizei COVID. Primul om în stat a săgetat, o dată în plus, partidul în fruntea căruia se află, interimar, Marcel Ciolacu.

”Guvernul și-a făcut treaba, președintele și-a făcut treaba, autoritățile și-au făcut treaba. Și atunci PSD a căutat soluții pentru PSD, nu pentru români. Din păcate, trebuie să recunoaștem, PSD controlează încă majorități în Parlamentul României, PSD împreună cu alții cu care pactizează (…). Au făcut harcea-parcea puțina legislație pe care am avut-o pentru a gestiona această pandemie. Cu un cinism pe care l-am criticat şi ieri într-o declarație, un cinism inimaginabil, au tras de timp după ce au distrus parte din legislație, au tras de timp ca să nu apară noua legislație. Sigur, după ce i-am criticat aseară, PSD a fost foarte nervos şi m-a acuzat că eu caut vinovați. Nu! Stimați pesediști, nu caut vinovați! Îi cunosc şi îi arăt cu degetul şi o să îi arăt şi astăzi cu degetul: pe voi!”, a acuzat președintele, cu trimitere la legea privind carantina și izolarea.

Citiți și: Klaus Iohannis dă vina pe PSD pentru criza sanitară: „Cu un cinism inimaginabil a tras de timp”

author avatar
Cristina Stefan
174 afisari

2 COMENTARII

  1. Futu-va in gura de nenorocitii dracului !…ati omorit lume si dati vina de la unul la altul ! ..la bei cu toti , nu avem nevoie de voi boilorrrrrrrrrrr furaciosii….muritiiiiiiiiiiiii firati-ai dracului sa fiti de incompetentiiiiiiiiiiiiiiiii!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger