AcasăPoliticaPSD, reacție după victoria lui Cîțu: „Te așteptăm la moțiune”

PSD, reacție după victoria lui Cîțu: „Te așteptăm la moțiune”

PSDPSD, reacție după victoria lui Cîțu: „Te așteptăm la moțiune”

Florin Cîțu a ieșit câștigător în lupta pentru șefia PNL. Cu această ocazie, social-democrații i-au transmis premierului un mesaj prin care îl anunță că este așteptat la moțiunea de cenzură.

„Cîțu, te așteptăm la moțiune”, este mesajul postat, pe un fond negru, pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat.

Premierul Florin Cîțu a câștigat alegerile pentru șefia PNL cu 2.878 de voturi. El a obținut aproape 1.000 de voturi în plus față de contracandidatul său, Ludovic Orban, care a condus PNL până acum.

Șeful Executivului a precizat că echipa lui a respectat fiecare membru liberal și că se gândește să refacă coaliția. Acesta spune că ușile sunt deschise pentru USR-PLUS, atâta timp cât partidul condus de Dan Barna și Dacian Cioloș nu lucrează cu AUR și renunță la moțiune.

Cîțu se gândește să repare coaliția

„Echipa mea a respectat pe fiecare membru al PNL, s-a comportat civilizat, și o altă echipă. Așa va fi în PNL. Cu noi începem această schimbare. În acest moment ne gândim la a reface coaliția, am ținut ușile deschise pentru USR-PLUS cât timp nu sunt alături de AUR, nu lucrează pe sub masă și renunță la moțiune.”, spune Florin Cîțu.

Prim-ministrul a vorbit și despre moțiunea social-democraților, subliniind că atâta timp cât aceștia nu au voturile USR, moțiunea lor nu are cum să treacă. Mai mult decât atât, premierul spune că USR trebuie să aleagă dacă dorește să fie alături de social-democrați sau alături de PNL și UDMR.

author avatar
Andreea Vlad
114 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ciolacule, lasa-te de bancuri. Care motiune? A zis sitemul sa depui motiune? Atunci, stai cuminte.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger