AcasăPoliticaPSD pune tunurile pe ”vizitele electorale ale lui Iohannis în centrele de...

PSD pune tunurile pe ”vizitele electorale ale lui Iohannis în centrele de vaccinare goale”

PSD pune tunurile pe ”vizitele electorale ale lui Iohannis în centrele de vaccinare goale” (foto: Facebook/PSD)

Fără să piardă din vedere chestiunea măștilor de protecție neconforme găsite pe piața din România, subiect îndelung discutat în ultimele zile, în contextul vizitei pe care a făcut-o, luni, Klaus Iohannis, la Spitalul Universitar de Urgență social-democrații au readus pe tapet campania de vaccinare antiCovid.

”Iohannis și Guvernul Orban vând românilor #iluzia unui vaccin anti-COVID-19, la fel ca în primăvară, când le ofereau iluzia că vor pregăti spitalele țării de lupta cu pandemia.

Românii știu însă bine ce înseamnă vizitele electorale ale lui Iohannis în centrele de vaccinare goale pentru că nu există încă un vaccin! Așa cum miile de medici din țară știu și ei la fel de bine că nici n-ar avea unde să țină un asemenea vaccin la -80 de grade. Guvernul PNL nu s-a gândit din timp să doteze sistemul sanitar cu un #lanțdefrig, vital în asemenea situații”, susțin reprezentanții PSD, într-un mesaj transmis luni după-amiază pe pagina oficială de Facebook.

Acuze la adresa liberalilor

Social-democrații nu se opresc, însă, aici cu criticile la adresa actualului Executiv liberal. ”Guvernarea Orban a probat deja, în competiția pentru materiale sanitare cu țările europene, că a adus în România cele mai proaste măști, la cele mai mari prețuri. Numai ca să poată fura liberalii mai mult!

Cu PNL la putere, și vaccinul va ajunge în Romania la fel: greu și în condiții necorespunzătoare! Pe 6 decembrie, pentru a nu rămâne ultimii din Europa și la vaccinul anti-COVID-19, votați ca să vă salvați! #VotațiPSD!”, au conchis social-democrații.