AcasăPoliticaPSD, protest spontan pe holurile Parlamentului. Cu pancarte lângă ușa lui Ludovic...

PSD, protest spontan pe holurile Parlamentului. Cu pancarte lângă ușa lui Ludovic Orban: ”Nu ascundeți morții” – VIDEO

PSD, protest spontan pe holurile Parlamentului. Cu pancarte lângă ușa lui Ludovic Orban: ”Nu ascundeți morții” - VIDEO

A fost forfotă, în urmă cu scurtă vreme, pe holurile Parlamentului, chiar în apropierea biroului președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, totodată și lider al PNL-ului.

Mai mulți social-democrați, între ei liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, și senatorul Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al principalei formațiuni de opoziție, au făcut declarații, în urmă cu scurtă vreme, flancați de pancarte pe care erau scrise mesaje precum ”Vinovații să plătească”, ”Votați comisia de anchetă”, ”Spuneți adevărul” și ”Nu ascundeți morții”.

Totul s-a întâmplat înainte ca plenul reunit să ia în discuție constituirea unei comisii de anchetă cu privire la date din pandemie. Și anume ”la mai puțin de o oră de plenul reunit în care se va vota pentru constituirea comisiei de anchetă cu privire la verificarea cifrelor cu numărul de raportări de infectări, dar și cu numărul de raportări ale deceselor. Știți foarte bine și fostul (Vlad Voiculescu-n.n), dar și actualul ministru al Sănătății (Ioana Mihăilă – n.n) au declarat că există probleme cu aceste calcule și că există chestiuni care nu sunt corelate”, din câte a menționat Alfred Simonis.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în ședința de plen. ”Cert este că din informațiile pe care le avem, PNL, USR, UDMR doresc să respingă constituirea acestei comisii de anchetă”, a mai fost auzit spunând Simonis.

”Românii au nevoie și trebuie să știe adevărul”, a susținut Radu Oprea.

”Este un protest spontan”, a mai declarat Simonis.

author avatar
Cristina Stefan
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger