AcasăPoliticaPSD, pregătit cu moțiunea de cenzură. Mingea se află în terenul CCR!

PSD, pregătit cu moțiunea de cenzură. Mingea se află în terenul CCR!

psdBătaie la PSD Cluj. Trei femei și-au împărțit pumni și palme / A intervenit poliția, s-a ajuns și la spital

PSD este pregătit cu moțiunea de cenzură, în funcție de decizia Curții Constituționale a României (CCR). Preşedintele social-democrat, Marcel Ciolacu, spune că fie votează moțiunea depusă de USR PLUS și AUR, fie depun propria moțiune, care e scrisă și are semnăturile.

Marcel Ciolacu, a spus, luni, la Antena 3, că PSD este pregătit pentru orice soluție ar lua, marți, CCR.

„Mâine (marți – n.r.) avem decizia CCR-ului, indiferent care este. Dacă nu există conflict, imediat intră (moțiunea – n.r.) pe ordinea de zi, într-o zi sau două la vot. Tot PSD-ul va vota această moțiune. Dacă există conflict, imediat după decizia CCR eu am anunțat deja colegii să avem un Consiliul Politic Național (…). O să solicit colegilor mei ca mâine să depunem moțiunea PSD, care este pregătită”, a spus Marcel Ciolacu.

PSD vrea alegeri anticipate

Ciolacu a spus că există semnăturile pentru moțiunea de cenzură și textul este deja scris. „O să cerem joi citirea moțiunii dacă este conflict, iar luni, cel târziu, să avem votul”, a precizat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a mai spus că PSD vrea alegeri anticipate și nu va vota un guvern minoritar PNL. „Este exclus să facem un guvern, că tot aud că face guvern de uniune naţională, face guvern minoritar PNL, face guvern PSD cu PNL. Din punctul nostru de vedere e o singură soluţie – alegeri anticipate. Eu nu pot să cer colegilor mei să facem un guvern cu Raluca Turcan, cu Cîţu, cu Oros. (…) Este exclus de asemenea să susţinem un guvern minoritar al PNL. Am anunţat foarte clar”, a precizat Ciolacu.

author avatar
Andreea Vlad
201 afisari

2 COMENTARII

  1. Daaa,a pus el de-o intalnire cu sluga lui putin din ccr,dormenov,sa mai amane decizia,sa mai negocieze cu cutu ceva fonctii in parlament..ca apoi ,trebuie sa intre la guvernare,tataaaa…si vine iarna!!Brrrr!

    • esti atit de proasta de dai in gropi [dobitoaco] la impartirea prostiei ai stat de doua ori la rind bonus oplacuta suedeza

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger