AcasăPoliticaPSD-PNL nu s-au înțeles la prezidențiale. Ciolacu s-a ferit să răspundă concret...

PSD-PNL nu s-au înțeles la prezidențiale. Ciolacu s-a ferit să răspundă concret despre un posibil candidat comun

PSD-PNL nu s-au înțeles la prezidențiale. Ciolacu s-a ferit să răspundă concret despre un posibil candidat comunPSD-PNL nu s-au înțeles la prezidențiale. Ciolacu s-a ferit să răspundă concret despre un posibil candidat comun/ Sursa foto: gandul.ro

Liderul PSD Marcel Ciolacu alege să fie incert în legătură cu un posibil candidat comun PNL-PSD la prezidențiale.

Liberalii și social-democrații au avansat ipoteza unei rotative la președinția României, rotativă similară cu cea implementată la guvernare.

Nu s-au înțeles încă pe tema candidatului la prezidențiale

Cred că este un moment corect și bine ales ca cele două partide cu toate că vom fi implicați în campaniile electorale și vom avea de gestionat și executivul și deciziile din Parlamentul României, fiindcă ele nu se conduc cu filmări pe Facebook și jigniri.

O țară și o localitate nu le conduci cu haos, cu scandal și îmbrânceli. Cred că în această perioadă, cele două partide, cu specialiștii pe care îi au, pot crea un proiect de țară și de ce nu, să ne strângem în coaliție după data de 10 iunie să luăm o decizie.

Nu am auzit această întrebare. Mă interesează să văd votul românilor pe data de 9 iunie. Apoi voi veni și vă voi spune ce am decis”, a declarat premierul.

author avatar
Mihail Ioan
157 afisari

2 COMENTARII

  1. Candidatul la prezidentiale nu este stabilit de ei, le este impus de stapani. Cea mai sluga dintre slugi. Nici comasarea nu este opera lor; ei nu pot gandi cu mintea lor de sluga. Totul le este impus.

  2. Presedintele, oricat ne-am strofoca noi cetatenii, il ,,aleg” altii. Romanii ar trebui sa-si spuna cuvantul cu luciditate, la alegerile locale.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger