AcasăPoliticaPSD nu-l va susține pe Piedone drept candidat la Primăria Capitalei. Cum...

PSD nu-l va susține pe Piedone drept candidat la Primăria Capitalei. Cum rămâne cu varianta Firea/Ce spune Ciolacu

sursa foto: psd.ro

Înainte ca la nivelul Coaliției să aibă loc joi după-amiază, 14 martie, o nouă ședință, în care ar urma să se ia, într-un final, o decizie în privința candidaturii la Primăria Capitalei – și să se anunțe dacă cele două partide vor merge pe varianta unui candidat comun sau dacă vor fi candidați separați – au apărut informații de ultim moment.

Un lucru se conturează drept cert: faptul că Popescu Piedone nu s-ar putea baza pe susținerea PSD în cursa acestuia pentru fotoliul de primar general în București.

Sunt declarații pe care le-a făcut premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, despre care s-a aflat chiar înaintea ședinței de Guvern de joi, aflată în plină desfășurare, la acest moment, la Palatul Victoria.

Piedone, fără șanse de susținere din partea PSD

Așa s-a aflat că PSD nu îl va susține pe Cristian Popescu Piedone – actualul primar de la Sectorul 5, care vrea să candideze la Primăria Capitalei.

Mai exact, PSD nu îl va susține pe Popescu Piedone în cursa electorală pentru fotoliul de primar general al Bucureștilor.

Un anunț în acest sens a fost făcut de președintele PSD, Marcel Ciolacu.

În schimb, s-a mai aflat că dacă PSD și PNL merg separat în această cursă electorală, social-democrații vor susține pe Gabriela Firea, fosta șefă de la Primăria Capitalei. În cazul în care la nivelul coaliției se merge pe varianta unui candidat comun, n-ar fi vorba nici de Gabriela Firea și nici de Sebastian Burduja, șeful de la PNL Sector 1. Încă nu se știe și cine ar fi acest potențial candidat comun.

PSD nu îl va susține pe Piedone la Primăria Capitalei. Din discuțiile avute cu domnul Nicolae Ciucă, nici PNL nu va susține candidatura acestuia. Dacă mergem separat, PSD o va susține pe dna Firea.

Deci, dacă mergem separat, sunt doi candidați: doamna (Gabriela) Firea si domnul (Sebastian) Burduja. Dacă e un candidat comun, în principiu, nu va fi nici doamna Firea, nici domnul Burduja”, a declarat liderul PSD înainte ședinței de Guvern, conform antena3.ro.

Liderii Coaliției de guvernare au programată o nouă ședință, de această dată joi după-amiază, în care ar putea fi luată decizia privind candidatura la Primăria Capitalei.

author avatar
Andrei Coman
298 afisari

5 COMENTARII

  1. piedonea a fost un carciumar , ce sa spuna el cand se va intalni cu primari din alte tari , cum punea cimbru in mici si apa in vin la Marul de Aur ? nu va este rusine sa veniti cu astfel de nume sau Firea jurnalista varanului , roasa de ambitii si frustrari ?

  2. Dl Piedone , care fugarea batranele ce vindeau verdeata in piata a reusit sa obtina diploma de bacalaureat la varsta de 36 de ani .Alti politicieni nu reusesc , Ddeci cinste lui, cinste partidului. Vreti sa votati un asemenea excroc ?

  3. Trebuie sustinut cel cu batranii maltratati, casele furate,… cu azilele groazei, pe care coalitia se face ca i-a uitat. Ca este tot atat de bun ca si doamna guraliva si …,, autopropusa, sefa lui. Noi o asiguram nu am uitat si stim ce ne asteapta de la ea la PMB si de la gasca ei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Reacţia DURĂ şi încisivă a lui Piedone după ce Nicuşor Dan a anunţat că rezolvă problema traficului în 2035: „Ai dat căruța în gard,...

Nicuşor Dan a venit cu un termen "optimist" pentru bucureşteni: problema ambuteiajelor din Capitală va fi rezolvată în 2023.”Analizăm concluziile studiilor de fundamentare care...

Stormy Daniels a povestit cum Donald Trump a provocat-o să-l „pleznească la fund”: „Mi-am pierdut cunoștința”

Fosta actriță de filme pentru adulți Stormy Daniels depune mărturie la New York, în procesul fostului lider de la Casa Albă și a povestit,...
proger