AcasăPoliticaPSD joacă dur! Sorin Grindeanu, noi informații despre moțiunea de cenzură

PSD joacă dur! Sorin Grindeanu, noi informații despre moțiunea de cenzură

sorin grindeanuPSD joacă dur! Sorin Grindeanu, noi informații despre moțiunea de cenzură

PSD pregătește o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Moțiunea, care va fi gata pe 14 iunie, va fi supusă dezbaterii și se va încadra până la finalul sesiunii parlamentare.

Sorin Grindeanu a anunțat principalele teme ale moțiunii de cenzură pregătite de sociali-democrați împotriva guvernului condus de Florin Cîțu. Vor fi trei, a precizat prim-vicepreședintele PSD.

Moțiunea de cenzură va avea 3 teme

Prima din ele este raportată la sărăcirea accelerată a poporului și modul în care actuala guvernare tot „încearcă să vândă blana ursului din pădure”. O a doua temă este cea legată de PNRR, un plan al României „care nu este normal să fie ținut secret”. Împrumutul la care va fi supusă țara nu trebuie să fie ținut departe de știința românilor, a afirmat Sorin Grindeanu la Antena 3.

O a treia temă a moțiunii pregătite de social-democrați vizează în mod direct domeniul agriculturii. „Inclusiv vorbind de PNRR, s-au dus la Bruxelles cu niște planuri de irigații de pe vremea lui Ceaușescu. În acest domeniu, ca să dau doar un exemplu, preocuparea guvernelor – și Orban și Cîțu – a fost zero.”, a mai declarat Grindeanu.

Moțiunea va fi depusă ca urmare a eșecului privind PNRR

Liderul social-democraților Marcel Ciolacu a anunțat deja că formaţiunea sa va înainta o moţiune de cenzură după ce Guvernul va depune PNRR la Bruxelles. Președintele spunea că va căuta sprijin parlamentar la AUR.

„Astăzi nu a fost prezentat în plen PNRR. Tot ce ştim este că nu vizează dezvoltarea României, ci un plan de austeritate pentru toţi românii. Răspunsul PSD nu poate fi decât unui singur – pe 14 iunie depunem moţiune de cenzură având ca obiect principal eşecul guvernului în privinţa PNRR”, a transmis Marcel Ciolacu.

author avatar
Andreea Vlad
356 afisari

2 COMENTARII

  1. Dap, psd joaca dur: nu pierde niciun prilej sa-si tradeze electoratul!
    Toate partidele=aceeasi mizerie!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger