AcasăPoliticaPSD intră în grevă parlamentară. Ciolacu: „O să vorbim şi cu cei...

PSD intră în grevă parlamentară. Ciolacu: „O să vorbim şi cu cei de la AUR”

Marcel CiolacuPSD intră în grevă parlamentară. Ciolacu: „O să vorbim şi cu cei de la AUR”

Marcel Ciolacu a declarat, marți seară, că ia în calcul varianta ca PSD să intre în grevă parlamentară. Liderul PSD a precizat că va discuta cu liderii AUR un eventual sprijin pentru acest demers.

Social-democratul a afirmat că acest demers este tot o formă de protest față de modul în care guvernează coaliția PNL- USR Plus. „Urmează și greva parlamentara, este tot un instrument. Categoric. Mergem la comisii, nu mai mergem la plen. Să vedem cum funcționează. A vrut dl. Iohannis și Parlamentul său? Ia, domnule. O să vorbim și cu cei de la AUR, dacă tot nu conteaza opoziția”, a declarat Ciolacu, la Antena 3.

Ciolacu susține vaccinarea

Președintele PSD a mai spus că partidul nu organizează proteste, deși ar putea scoate zeci de mii de oameni în stradă, pentru că nu își asumă un val de îmbolnăviri cu COVID-19. De altfel, Ciolacu s-a declarat un susținător al vaccinării.

„Eu sunt de acord că oamenii trebuie să se vaccineze. Am lămurit-o pe mama mea, pe rudele mele, pe socrii mei. Cred că în acest moment cea mai bună soluţie este vaccinarea. Nu există altă soluţie. Sunt total de acord că nu trebuie să fie obligativitatea vaccinării. Până la urmă fiecare decide, iar statul trebuie să găsească soluţii pentru cei care refuză vaccinarea”, a declarat Marcel Ciolacu.

Totodată, el îl critică pe președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, pentru că nu a programat la vot moţiunea împotriva ministrului Vlad Voiculescu în termenul regulamentar.

„Vom face la Curte şi vom aştepta dacă preşedintele Camerei Deputaților (Ludovic Orban – n.r.) a încălcat regulamentul şi a făcut un abuz. Este act premergător schimbării din funcţie”, conchide președintele PSD.

author avatar
Andreea Vlad
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger