AcasăPoliticaPSD „înghite” Pro România. Victor Ponta a bătut palma cu Marcel Ciolacu

PSD „înghite” Pro România. Victor Ponta a bătut palma cu Marcel Ciolacu

victor pontaPSD „înghite” Pro România. Victor Ponta a bătut palma cu Marcel Ciolacu

Președintele PSD Marcel Ciolacu și președintele Pro România Victor Ponta au purtat discuții vineri, 12 noiembrie, privind o posibilă fuziune dintre cele două formațiuni.

De altfel, Victor Ponta a fost surprins vineri dimineață în timp ce intra în sediul PSD de pe Kiseleff, unde au loc negocieri pentru formarea Guvernului.

Fostul premier a demisionat din PSD în 2017, în urma unei serii de conflicte cu liderul partidului de la acea vreme, Liviu Dragnea. Ponta a fondat Pro România, partid care a atras de-a lungul vremii numeroși membri PSD.

„Am discutat cu domnul Ciolacu ceva privat, este prietenul meu”, a spus Victor Ponta, la ieșirea din sediul PSD.

Întrebat dacă a discutat despre programul de guvernare, Ponta a replicat: „Nu mă pricep la politică. Nu am fost un premier bun, premieri buni sunt acum. Nu vin des la sediul PSD. Am venit acum că era aici. Nu puteam să-l scot din sediu că are treabă.”

Marea împăcare între Victor Ponta şi PSD

Pro România a fuzionat cu ALDE, partid fondat de Călin Popescu Tăriceanu, în octombrie trecut, pentru a participa la alegerile parlamentare. Acest demers a fost întrerupt însă în ianuarie 2021, deoarece Pro România și ALDE nu au reușit să intre în Parlament.

Despre o posibilă fuziune se discută și în interiorul PNL, liberalii discutând despre o absorbție a formațiunii fondate de fostul președinte Traian Băsescu, PMP, conform unor surse politice.

Decizie vine în contextul în care vineri, 12 noiembrie, liberalii l-au exclus în mod oficial pe fostul președinte Ludovic Orban din partid. Acesta din urmă a atras deja de partea sa mai mulți liberali iar după excluderea sa a declarat că este pregătit pentru o nouă construcție politică.

author avatar
Andreea Vlad
1.974 afisari

6 COMENTARII

  1. Al titlu de ziaris cretin! Andreea, crezi ca toată lumea folosește ” înghițitu ” ca tine ?

  2. Partidul Poanta si Ciolanul va aparea din fuziunea celor doi si totodata PLM va aparea din fuziunea pnl si PMP!!!! Ieee, s-au despartit ca acum sa se iubeasca tare. Numai iude, criminali, hoti si agarici in aceste partide (pnl, psd, pmp, udmr ….. lista continua)

  3. E ca acum PSD ar înghiți un puțoi belit partial, cu caș în jurul coronei-gland.

  4. alta prostie marca ciolacu , inca o piatra de moara de gatul psd , nu erau destui mincinosi mai trebuia ponta !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger