AcasăPoliticaPSD îl anunţă pe fiecare român că e mai dator cu 1300...

PSD îl anunţă pe fiecare român că e mai dator cu 1300 de euro. De ce ar fi Florin Cîţu vinovat?

ciolacu-cituPSD îl anunţă pe fiecare român că e mai dator cu 1300 de euro. De ce ar fi Florin Cîţu vinovat?

Social-democraţii îl acuză pe premierul Florin Cîţu că a crescut datoria publică a României cu 24 de miliarde de euro anul trecut, iar pandemia a costat 3 miliarde de euro, şi întreabă unde sunt banii împrumutaţi: „Fiecare român are de plătit 1.300 de euro pentru prostia şi ticăloşia lui Cîţu”.

Cîţu se face că nu înţelege în ce gaură a adus România. Dincolo de glumiţe puerile, realitatea este că actualul premier a crescut datoria publică a României cu 24 de miliarde de euro anul trecut. Negru pe alb!

Asta îi interesează pe români! Că fiecare are de plătit 1.300 de euro pentru prostia şi ticăloşia lui Cîţu”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Pandemia a costat România 3 miliarde de euro?

Ce a făcut Cîţu cu cele 21 de miliarde de euro cu care ne-a îndatorat suplimentar pe trei generaţii?! Unde sunt banii? Pentru că aceşti bani nu au ajuns nici la salariaţi – de la stat sau privat, nici la pensionari, nici la copii şi nici la firmele româneşti!

Cu asta ar trebui să înceapă actualul premier: să le spună românilor ce a făcut cu banii! De ce ne-a îndatorat într-un singur an, cât în primii 20 de ani de după Revoluţie?!”, se menţionează în finalul postării.

Marcel Ciolacu acuză Guvernul că nu face nimic

Înainte de a fi caraghioși, cei din Guvern ar trebui să facă mai mult pentru persoanele cu adevărat vulnerabile. Pentru cei care au într-adevăr nevoie, cât mai rapid, de acest vaccin.

Iar până la imunizarea unui procent semnificativ din populație, tot testarea rămâne cel mai eficient mijloc de combatere a pandemiei„, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan
232 afisari

1 COMENTARIU

  1. Citule ce ai fakut cu cele 21 de miliarde, i-ai facut lu mata mare casa ?
    O sa cumperi tot Sibiul cu banii ăștia

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger