AcasăPoliticaPSD îl acuză pe fratele ambasadorului României în SUA că pune în...

PSD îl acuză pe fratele ambasadorului României în SUA că pune în pericol relațiile țării noastre cu Statele Unite: „Minte cu nesimțire”

sursa foto: Facebook/PSD

Social-democrații au ieșit cu un mesaj dur la adresa fratelui înaltului reprezentant diplomatic al României în Statele Unite. E vorba despre fratele ambasadorului român în SUA, Andrei Muraru.

„Oare ce părere are ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, că fratele său Alexandru Muraru minte cu nesimțire și pune în pericol relațiile țării noastre cu Statele Unite?!
Să protejezi doi penali care au pierdut șirul dosarelor – Chirica și Alexe, este treaba lui Muraru și a PNL. Îi vor judeca cetățenii! Dar să minți cu nerușinare în relațiile cu partenerii strategici ai României este cu totul altceva!”, au scris reprezentanții PSD într-o postare pe pagina de Facebook a formațiunii politice.

PSD: „Există o linie roșie chiar și în materie de nesimțire”

Fratele ambasadorului român la Washington e acuzat de „comportament abject”. „Dl. Muraru trebuie să înțeleagă că există o linie roșie chiar și în materie de nesimțire. Dânsul a depășit-o demult. Iar comportamentul său abject face rău atât României, cât și ambasadorului țării noastre în SUA! Întâmplător sau nu, chiar fratele său!”, se mai transmite în postarea de pe pagina PSD de pe rețeaua de socializare.

PSD dezminte astfel că Maricel Popa, președintele PSD Iași, nu ar fi fost invitat de Ambasada SUA un eveniment destinat marcării a 25 de ani de Parteneriat strategic România – Statele Unite ale Americii. Și postează și o invitație în acest sens.

author avatar
Andrei Coman