AcasăPoliticaPSD grăbeşte plecarea Guvernului Cîţu. Când va fi votată moţiunea de cenzură!

PSD grăbeşte plecarea Guvernului Cîţu. Când va fi votată moţiunea de cenzură!

motiune de cenzuraPSD grăbeşte plecarea Guvernului Cîţu. Când va fi votată moţiunea de cenzură!

Sorin Grindeanu a anunțat, marți, că PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, după ce soarta moțiunii USR PLUS a devenit neclară pe fondul deciziei CCR care a stabilit că există conflict constituțional între Guvern și Parlament. ”Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor! Jos Guvernul Cîţu”, este titlul moţiunii depuse de social-democraţi.

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a precizat că USR PLUS va vota prima moțiune care vine la Plen la dezbatere şi la vot pentru că „nu se mai poate continua cu premierul Cîţu”.

Astfel, conform calendarului, moţiunea de cenzură depusă de PSD va fi citită joi şi votată marțea viitoare.

S-au strâns 157 de semnături PSD

Noi am depus o moțiune legală, cu 157 de semnături PSD, care îndeplinește toate condițiile. Dincolo de declarații, știu că e Congres la USR PLUS, știu că e bătălie internă, dar au spus că vor vota moțiunea. Noi am spus că dacă se va ajunge la vot în plen vom vota moțiunea USR AUR. Ne așteptăm la același tratament.

Acest guvern incompetent trebuie să plece acasă, președintele poate catadicsește să intre în rolul de mediator, să cheme partidele la Cotroceni pentru consultări. Noi vedem o singură soluție, alegeri anticipate”, a spus prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu.

Cîţu i-a cerut demisia Ancăi Dragu

Florin Cîţu a declarat, astăzi, că, dacă mai există demnitate, preşedintele Senatului, Anca Dragu, ar trebui să demisioneze.

„Astăzi ar fi trebuit să-și dea demisia. Eu cred că după ce vom vedea motivarea Curții Constituționale, dacă există onoare și mai există onoare în România, vom avea și celălalt președinte, al Senatului (Anca Dragu – n.r.), își va da demisia”, a spus Florin Cîțu.

author avatar
Andrei Ștefan
320 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ati primit liber de la servicii sa depuneti motiune? Va fi votata? Sau va jucati de-a baba oarba? De fapt acest guwern este foarte nimerit pentru poporul de sclavi care doarme.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger