AcasăPoliticaPSD depune luni moțiunea de cenzură. Ciolacu: ”E timpul să plecați -...

PSD depune luni moțiunea de cenzură. Ciolacu: ”E timpul să plecați – acasă sau la pușcărie!” – VIDEO

După ce au fost avansate diverse intervale de timp când a fost vorba despre inițierea demersului PSD la adresa actualului Executiv, pe care social-democrații îl vor plecat de la Palatul Victoria, în urmă cu scurt timp s-a aflat o dată concretă la care ar urma să fie depusă moțiunea de cenzură.

Astfel, PSD-ul are în plan ca lunea viitoare să depună inițiativa parlamentară menită să sancționeze actualul PSD va depune moțiune de cenzură. Considerăm că e timpul să plecați: acasă sau la pușcărie, în funcție de faptele fiecăruia”, a fost anunțul cu care și-a încheiat Ciolacu discursul din plenul reunit al Parlamentului, convocat în sesiune extraordinară, pentru ca Ludovic Orban să vine să prezinte raportul pe tema gestionării crizei sanitare generate de noul coronavirus. Anunțul lui Ciolacu – făcut în cadrul ședinței la care a fost prezent Ludovic Orban, chemat de PSD în Parlament (DETALII AICI) – a fost primit cu aplauze în sală.

Reproșuri la adresa lui Orban

E de menționat faptul că, până să dezvăluie data la care reprezentanții formațiunii în fruntea căreia se află interimar au de gând să depună moțiunea, Ciolacu a criticat fățiș actualul Executiv. ”Un haos imens, cu o economie pusă la pământ și cu șomaj galopant. Asta este România după 9 luni de guvernare liberală. (…) O țară în derivă, condusă de un guvern cu zero credibilitate, un guvern în care miniștrii se contrazic unul pe celălalt, spre disperarea românilor care nu mai înțeleg nimic. Ați scăpat total situația de sub control, ați eșuat în gestionarea pandemiei, ați eșuat în relansarea economiei, ați încălcat toate promisiunile făcute românilor”, a susținut Ciolacu.

Liderul PSD a continuat, de la microfonul sălii Parlamentului, cu reproșurile. ”V-au interesat doar alegerile, furturile și cât mai multe funcții pentru rude și pentru clientela din partid”, a afirmat Ciolacu.

Mai mult, Marcel Ciolacu i-a reproșat premierului că nu i-ar păsa de sănătatea românilor. ”Domnul Orban, de când v-ați instalat la putere și până azi nu v-a păsat nici măcar o secundă nici de sănătatea românilor, nici de traiul lor de zi cu zi. Aţi avut o singură obsesie – alegerile anticipate, pentru asta aţi sacrificat tot”, a susținut șeful interimar al PSD.

author avatar
Cristina Stefan
213 afisari

8 COMENTARII

  1. Motiunea de cenzura a PSD VA ESUA UMILITOR , anunta deputatul Pro Romania , Catalin Nechifor . Peste 80 de parlamentari PSD VOR SABOTA MOTIUNEA , la vot vor fi bilute de guma de mestecat sau paracetamol . Deputatul Nechifor arata ca peste 100 de parlamentari PSD NU VOR FI REALESI , DATA FIIND SCADEREA DRAMATICA A PSD , la votul pe motiunea de cenzura , daca o vor depune pe 17 august , E POSIBIL CA IN LOC DE 233 DE VOTURI SA GASEASCA VREO 150 !

  2. Cititi articolul lui Victor Gheja din AK-24 , azi , 12 August 2020 : ” FLORIN ROMAN I-A SPULBERAT PE PSD-isti IN PARLAMENT : ” VORBITI DE PUSCARIE , DAR NASTASE SI DRAGNEA AI CUI PRESEDINTI AU FOST ? DOMNULE CIOLACU , NU SAPATI GROAPA ALTUIA ”

    • IO SUNT TRADATORUL , mancurtul boschetar de sub pasarela garii Tiraspol , am o lucrare , trebuie sa-i fac un Cio Cio San la Ciopulake lui Ciociolling la flautul zbarlit cu gusa , e pretenar d-al meu de la Buda , Utca 28 , il servesc mintenas si ma aleg si cu o cana de propolis ……hihihihihihihihi ……imi lumineaza fata si imi straluceste tenul ……..

  3. S-o vedem și p-asta… să vedem cine are curaj să intre cu capul in gard pentru 3 luni..??… dacă aveți sânge în instalații organizați alegerile parlamentare mai repede… atunci îi va lua dracu’… nici un partid serios nu face astfel de mișcări riscante înainte cu trei luni de alegeri parlamentare și mai grav cele locale sunt la o lună….!!nu se pune in pericol soarta unui partid pentru orice…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger