AcasăPoliticaPSD dă de pământ cu PNL: A furat banii de pensii și...

PSD dă de pământ cu PNL: A furat banii de pensii și alocații prin licitațiile trucate. Curtea de Conturi confirmă!

PSD

PSD a transmis, miercuri, într-o postare pe Facebook , că PNL a „furat” banii de pensii şi de alocaţii prin licitaţii trucate, iar Curtea de Conturi a confirmat „tunurile PNL” date de Ministerul Sănătăţii în plină pandemie.

„PNL a furat banii de pensii și alocații prin licitațiile trucate. Modelul Unifarm de guvernare înseamnă nimic pentru români și bani cât mai mulți în buzunarele liberalilor! Curtea de Conturi confirmă oficial #tunurilePNL de miliarde, date la Ministerul Sănătății, în plină pandemie”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democrații susțin că rezultatele controlului sunt „un abecedar al fraudelor pe bani publici comise sub directa oblăduire a lui Orban”:

„-prețuri umflate și de 12 ori ca să le iasă profituri cât mai mari firmelor de partid;
-țeapă cu alcool sanitar și manevre financiare pe seama componentelor folosite la izolete;
-produse predate înaintea semnării contractelor și echipamente predate înainte de finalizarea procedurii de achiziție”, susține PSD. „Liberalii au sifonat miliarde și acum vin cu tupeu să ne spună că nu mai au bani de pensii și alocații”, se mai arată în postarea social-democraților.

Mihai Tudose, noi ironii la adresa guvernului

Fostul premier Mihai Tudose ironizează mesajele guvernanților, despre care susține că se contrazic în privința locurilor din spitale, a măsurilor de protecție sau a începerii școlii.

„Mămăliga care latră! Arafat: Nu mai avem… Tătaru (ministru!): Avem… Câţu: deficitul e f mare dar.. avem măşti şi dezinfectanţi…. deci suntem pregătiţi pentru orice situaţie! Oricum e ,,îmbucurător” că ministrul de Finanţe (nu că el, Câţu, chiar ar fi..) ţine inventarul la sticluţele cu spirt…. Guvern: nu ştim când începe şcoala şi nici cum începe. E de vină PSD-ul care ne tot întreabă. De aceea nu ştim! Guvern: hotărâre pentru a limita extinderea pandemiei: se scurtează programul la păcănele! Până la 23:00. Tot Guvern: nu ai voie cu cearceafu’ între şezlonguri! Deci, nu-i aşa, ia-ţi şezlong… sau du-te la păcănele… Tot Guvern: noi suntem cei mai buni, cei mai curaţi, cei mai profesionişti… dar nu prea ne iese nimic fiindcă există PSD! Şi cu toate că există PSD noi, pnl, avem 40% !!! Poate 40*….”, a scris pe Facebook Mihai Tudose.

author avatar
Andreea Vlad
292 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger