AcasăPoliticaPSD cere demisia ministrului Sănătății. Reacția lui Nelu Tătaru. „Personal, acest acuze...

PSD cere demisia ministrului Sănătății. Reacția lui Nelu Tătaru. „Personal, acest acuze sunt dureroase”

Nelu Tătaru nu se dă în lături de la amenințări, nici măcar voalate

După ce moţiunea denumită „Sănătatea românilor nu este firmă de pompe funebre”, care a fost dezbătută marţi de deputaţi, azi se va supune votului moţiunea simplă iniţiată de PSD împotriva ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Social-democrații au solicitat demisia ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, motivând că acesta „se ocupă de tunuri, vânzări de mască fără bon, numiri controversate în Consiliile de Administraţie de la Unifarm sau Antibiotice Iaşi”.

„După ce fostul ministru al Sănătăţii a vrut să ‘privatizeze’ sănătatea, actualul ministru PNL al Sănătăţii se ocupă de ‘tunuri’, ‘vânzări de mască fără bon’, numiri controversate ale unor oameni în Consiliile de Administraţie de la Unifarm sau Antibiotice Iaşi, care să se ocupe doar de alte ‘tunuri’, gen livrarea de etichete pentru medicamente sau măşti la suprapreţ’, se arată în textul moţiunii simple.

Reacția ministrului Nelu Tătaru

În legătură cu moțiunea înaintată Camerei Deputaților de către PSD, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru a afirmat că nu-și va da demisia, deoarece, „nu ar fi drept” faţă de populaţie şi de corpul medical să plece din funcţie în acest moment.

„La punctul trei se vorbeşte de demisie de onoare. Mă bucură să găsiţi la mine onoare. Cât despre demisie, aş fi vrut să mi-o ceară cineva în martie – aprilie, când se căuta cineva pentru carnea de tun să meargă prin focare şi în această ţară. Am o onoare, voi avea în continuare. Nu ar fi drept faţă de populaţia acestei ţări şi faţă de corpul medical să plec în aceste momente”, a spus ministrul Sănătăţii.

„Personal, acest acuze sunt dureroase, în contextul în care de la vârsta de 14 ani, începând cu Liceul sanitar, mai mult de 30 de ani mi-am desfăşurat-o în slujba pacientului. Am fost acuzat de numiri. Numirile s-au făcut conform legii. Nu poţi să ştii acea persoană în folclorul local ce are în spatele lui. (…) Nu mi-am pus rude în Consiliul de administraţie la Unifarm sau Antibiotice şi ştiţi foarte bine acest lucru şi am explicat în toate cazurile când a fost nevoie”, a mai spus Nelu Tătaru.

Reprezentanţii UDMR şi PMP au anunţat deja că nu votează moţiunea împotriva ministrului Sănătăţii.

author avatar
Eli Dan Davidescu
173 afisari

3 COMENTARII

  1. Social-democrații au solicitat demisia ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, motivând că acesta „se ocupă de tunuri, vânzări de mască fără bon, numiri controversate în Consiliile de Administraţie de la Unifarm sau Antibiotice Iaşi”……..demisiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, demisiaaaaaaaaaaaaaaaa, oligofrenuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !

  2. sa plece dom,le sa plece
    cum poti sa faci ce face acest cetatean sa bagi in spitale toti asimptomaticii cu forta ca e ca in lagar
    si ai toate conditiile de cazare si mancare ce vrei nu e ca la spital cu mai multi in camera si baie comuna. Acasa stai si te supravegheaza medicul de familie ca asa zice legea dar ai conditii bune nu ca intr-un lagar zavorat in camera unde poti lua alte boli de la ceilalti internati etc
    Acasa faci dus zilnic si schimbi lenjeria de pat si corporala zilnic da? In spital nu poti face asta ca nu cari cu tine 2 valize cu lenjerie de corp prosoape etc pe care le schimbi zilnic acolo si asa mai departe
    In nici un stat din Europa sau SUA nu se interneaza fortat asimptomaticii Un singur loc in lume este in BENGALURU ( aprtine de India) unde se face internare cu forta cu politia mascat etc.
    iar in Europa e doar in Roamnia ! Poate aces vremelnic ministru nu stie de asa ceva.
    Sa-l vad disparut din ministerul sanatatii Sa vina cine o vrea dar el sa plece
    Nu sunt membru al nici unui partid dar ce se face acum e de jale. Cehfuri in cabinetul primului ministru apoi
    Familia ministrului se ocupa cu afaceri cu măști alt lider face chef cu multe persoane in curtea unui restaurant dar si in interior unde nu e voie etc etc
    astept sa pice acest guvern si sa vine cine o fi numai astia sa plece

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger