AcasăPoliticaPSD cere demisia lui Clotilde Armand. "A devenit oficial „un penal într-o...

PSD cere demisia lui Clotilde Armand. „A devenit oficial „un penal într-o funcție publică””

sursa foto: Facebook/Clotilde Armand

Social-democrații n-au trecut cu vederea recenta „vizită” a primăriței Sectorului 1 la Parchet, dar și faptul că aceasta are calitatea de suspect într-un dosar constituit după ce aceasta a intrat în vizorul ANI. PSD-ul susține că Armand, despre care punctează că a devenit oficial „un penal într-o funcție publică”, ar fi trebuit să fie deja exclusă din USR și să și renunțe la postura de primar. PSD cere USR să aplice rapid principiul „Fără penali în funcții publice” în cazul colegei lor de partid – Clotilde Armand.

„Penala Clotilde Armand trebuie să plece! USR nu mai poate invoca scuze pentru a face scut în jurul primarului Sectorului 1!

PSD solicită USR să aplice rapid principiul „Fără penali în funcții publice” în cazul colegei lor de partid Clotilde Armand! Primarul userist este, de astăzi, suspectă în dosarul penal în care este cercetată pentru infracțiunile de conflict de interese și însușirea ilegală de bani din bugetul Primăriei Sectorului 1”, transmit, marți, reprezentanții PSD, într-un comunicat de presă.

Potrivit social-democraților, „de astăzi, Clotilde Armand a devenit oficial „un penal într-o funcție publică”, care conform principiilor invocate până acum cu vehemență de USR, ar fi trebui să fie deja exclusă din partid și cu demisia scrisă din poziția de primar”.

Acuză conducerea USR de atitudine duplicitară

Conform celor de la PSD, USR-ul nu ar mai avea, de azi începând, nicio scuză, iar menținerea în partid a edilului Sectorului 1, Clotilde Armand, ar fi similară cu sfidarea cetățenilor care au cerut respectarea criteriilor de integritate în clasa politică românească.
„Atitudinea duplicitară de până acum a conducerii USR, prin care face scut în jurul penalilor din partid, a fost justificată în mod jenant prin faptul nu s-a început oficial urmărirea penală împotriva lor.

Totul deși sesizările depuse la Parchet de instituțiile statului conțineau indicii temeinice privind săvârșirea unor fapte penale.

Această abordare a arătat dublul standard practicat de USR: principiile de integritate invocate pentru reprezentanții altor partide nu se aplică în cazul propriilor colegi de partid!

USR nu mai are, de astăzi, nici un fel de scuză!

Menținerea în partid a penalei Clotilde Armand înseamnă sfidarea și trădarea fără jenă a cetățenilor care au cerut respectarea criteriilor de integritate în clasa politică românească”, susțin cei de la PSD în comunicatul de presă.

author avatar
Andrei Coman