AcasăPoliticaPSD cere demisia lui Clotilde Armand. "A devenit oficial „un penal într-o...

PSD cere demisia lui Clotilde Armand. „A devenit oficial „un penal într-o funcție publică””

sursa foto: Facebook/Clotilde Armand

Social-democrații n-au trecut cu vederea recenta „vizită” a primăriței Sectorului 1 la Parchet, dar și faptul că aceasta are calitatea de suspect într-un dosar constituit după ce aceasta a intrat în vizorul ANI. PSD-ul susține că Armand, despre care punctează că a devenit oficial „un penal într-o funcție publică”, ar fi trebuit să fie deja exclusă din USR și să și renunțe la postura de primar. PSD cere USR să aplice rapid principiul „Fără penali în funcții publice” în cazul colegei lor de partid – Clotilde Armand.

„Penala Clotilde Armand trebuie să plece! USR nu mai poate invoca scuze pentru a face scut în jurul primarului Sectorului 1!

PSD solicită USR să aplice rapid principiul „Fără penali în funcții publice” în cazul colegei lor de partid Clotilde Armand! Primarul userist este, de astăzi, suspectă în dosarul penal în care este cercetată pentru infracțiunile de conflict de interese și însușirea ilegală de bani din bugetul Primăriei Sectorului 1”, transmit, marți, reprezentanții PSD, într-un comunicat de presă.

Potrivit social-democraților, „de astăzi, Clotilde Armand a devenit oficial „un penal într-o funcție publică”, care conform principiilor invocate până acum cu vehemență de USR, ar fi trebui să fie deja exclusă din partid și cu demisia scrisă din poziția de primar”.

Acuză conducerea USR de atitudine duplicitară

Conform celor de la PSD, USR-ul nu ar mai avea, de azi începând, nicio scuză, iar menținerea în partid a edilului Sectorului 1, Clotilde Armand, ar fi similară cu sfidarea cetățenilor care au cerut respectarea criteriilor de integritate în clasa politică românească.
„Atitudinea duplicitară de până acum a conducerii USR, prin care face scut în jurul penalilor din partid, a fost justificată în mod jenant prin faptul nu s-a început oficial urmărirea penală împotriva lor.

Totul deși sesizările depuse la Parchet de instituțiile statului conțineau indicii temeinice privind săvârșirea unor fapte penale.

Această abordare a arătat dublul standard practicat de USR: principiile de integritate invocate pentru reprezentanții altor partide nu se aplică în cazul propriilor colegi de partid!

USR nu mai are, de astăzi, nici un fel de scuză!

Menținerea în partid a penalei Clotilde Armand înseamnă sfidarea și trădarea fără jenă a cetățenilor care au cerut respectarea criteriilor de integritate în clasa politică românească”, susțin cei de la PSD în comunicatul de presă.

author avatar
Andrei Coman
348 afisari

20 COMENTARII

  1. tarziu , clotilde misiune indeplinita , a sabotat sect 1 4 ani , asta urmaresc toti sabotaj

  2. Prezumția de nevinovăție – un concept pe care analfabeții funcționali nu înțeleg.

  3. Cum sa dai jos pe ciordita
    Pe clatita cu ca.ca.t raraita
    Nu puteti fiindca noi avem unchi
    Securisti care va cerceteaza la muci!

      • Mah!ca.ca.t de sud Daca ai observat aveti un vocabular de prosti ,prosti ,,mah!”Tot ce se intampla in tara asta urat si scarbos se intampla la sud Buciurestiul vostru este cel mai scarbos loc din tara Sunteti toti o apa si un pamant:Muciuresti cu primari hoti alesi de manelistii muciuresteni ,Crevedieni cu primari prosti si hoti alesi de manelistii din Crevedia La Caracal ,Giurgiu la fel Siktir muci !

  4. au lasat-o sa-si umple traista si acum la spartul targului , cer demisia , ce suferinta pentru Clotilde ?

  5. Prezumtia de nevinovatie
    Am vazut cum functioneaza
    Daca esti pus de secu
    Nu raspunzi pentru faptele tale

    Daca facea Dragnea faradelegile voastre
    Bai bautori de pipi bai neoameni ,ca.ca.ti
    Satane iesite din minti ,useriste
    Il spanzurati si apoi il calcati!

    Javre nebune si putori nesimtite
    Diavoli grotesti despicati la copite
    Mars in grotele voastre negre de tuci
    Nesimtite fiinte mancatoare de muci
    Cretini artagosi

  6. Două femei se întâlnesc într-o celulă, una de la USR, cealaltă de la PSD.
    – Pentru ce te-au băgat?
    – Conflict de interese, m-am numit manager pe un proiect anti-corupție și mi-am mărit salariul pentru orele lucrate în plus. Și tu?
    – La fel, doar că am fost mai discretă. Am numit-o pe o prietenă manager la o fabrică, iar apoi prietena a vândut parte din teren unui dezvoltator imobiliar, un nepot de-al meu, care mi-a dat și el ceva. Voi, cât ați încasat?
    – Eu, vreo 3000 de euro. Tu?
    – Păi, la fel, doar adaugati trei zerouri.

  7. -Si totusi …spune pesedista ,cum de te-a incaltat ,,jusitea” ca voi sunteti protejati de Soros ?
    -Pai Soros ,chiar la ordinul lui am fost inchisa .Ne-a dat banet cu ghiotura sa facem o,, rivolutie,, ,sa rasturnam un guvern corect ales ,numai ca noi l-am mintit ,i-am spus povesti ca psd este extremist ,ca sunt comunisti ,i-am tamaiat si pe cei de la AUR ,am spus ca sunt legionari desi nimic nu-i adevaratSoros a fost multumit iar noi am vrut sa-l cinstim si in loc sa-i dam palinca i-am dat pipi cu muci in doua El s-a zbarcit si mai tare ,a scos doi ochi mai mari ca la broscoi si a ordonat sa fiu inchisa… si aia e!
    -Tu …zice pesedista, da’ am vazut ca va bateati cu faina parca erati in Stan si Bran
    -De la bani tu …de la banii lu’Soros Dupa ce Dragnea ne-a gazat si ne-a schimbat ADN-ul …asa dintr-o data cu ADNul schimbat am devenit maimutze si maimutze mincinoase am ramas si in prezent !
    -Tu da e drept ca voi sunteti pe invers toti,si ca Ciolos e gravid ?
    -dA noi suntem deaindoaselea ,am blocat proiectele pentru spitale ,am cumparat 3500 de falusuri de guma din pnrr ghinea a vrut sa fure miliarde din pnrr dar a fost descoperit desi ceva tot a furat PNRRul a fost facut pe genunchi ,in batjocura…i-am spus la Soros dar el uite …m-a inchis !

    • Bine ca ati scris porcaria aia halucinanta, ca sa intelegem si noi cum gandesc oamenii de la AUR. Sunteti complet detasati de realitate, v-ati umplut capul cu atatea minciuni si teorii de conspiratie ca nici mu mai stiti care e drepata si stanga.

  8. -Tu , continua pesedista, dupa cum vad voi sunteti extremisti si aratati inspre altii cu degetul .Voi sunteti antiromani ,sabotorii tarii,n-ati facut nimic bun cat ati fost la guvernare ,va sta mintea doar la hotii ,asa e?
    -Ho ,ho opreste-te !Dar PENELEPRELE SUNT MAI BUNE,?Nici ele n-au facut nimic ba inca au indatorat tara cu 55% din pib adica cu 120 de miliarde de euro Ei nu sunt hoti si extremisti?Catzu cum e ?El cat a furat cu sri-ul si presul?Gaura din buget ce este?Este o mare hotie tip penelepre!Presul acesta deschide ochii doar cand observa un primar sau o ruda a unui primar psd ca sa-l marghioleasca ca a furat 3000 de euroEl cu ai lui au furat 20 de miliarde de euro si asta el nu vede Nu vede nici ca arde lumea in tara pentruca nu face nimic ba inca ii lauda pe criminalii sai !Din cauza lui au chelit padurile ,pentru ca a furat el cu austriecii ,din cauza lui invatamantul e la pamant si sanatatea si infrastructura aproape ca nu exista Imprumuta si da la licurici pe fiare vechi !!

  9. Am scapat de la nebuni ,de la usereaua scarboasa si hoata si mincinoasa si nebuna Asta ar mai lipsi sa ajunga un partid de nebuni la guwernare Ne ajunge Penelepra cea nebuna si criminala si hoata si parsiva si perversa !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger