AcasăPoliticaPSD, atac la liberali: "Orban şi ai lui una vorbesc şi alta...

PSD, atac la liberali: „Orban şi ai lui una vorbesc şi alta fumează!” (VIDEO)

Continuă să apară reacții în spațiul public la recent „scăpata” fotografie în care apar premierul Orban și mai mulți reprezentanți ai echipei guvernamentale, într-o incintă în care se fumează – șeful Guvernului însuși având țigara aprinsă – și unde se pot vedea pahare cu băutură pe cel puțin o masă.

De această dată, a venit rândul social-democraților să facă legătura cu acest instantaneu și să îi săgeteze pe liberali, cu accent pe tema măștilor de protecție. Măști care, în starea de alertă, au devenit obligatorii în spații publice închise și în transportul public în comun, nefiind puțini cei care au subliniat faptul că acestea sunt încă foarte scumpe, drept urmare greu accesibile pentru românii cu venituri reduse.

Citiți și: Ce riscă Ludovic Orban, după ce a fumat într-un birou al Guvernului? Ce spune legea

„Masca de protecţie ajunge simbolul făţărniciei liberale: Orban şi ai lui una vorbesc şi alta fumează! Premierul şi ministrul Economiei s-au lăudat obsesiv că firma de stat ROMARM va produce măşti ieftine pentru români. După o lună, rezultatul este doar gargară liberală – #zero măşti ajunse la populaţie. De fapt, au mai dat încă un tun de un million de dolari pe spinarea românilor. Duplicitatea devine politica lor de partid şi de stat. Cu mască, ei vorbesc ţării despre responsabilitate, respectul legii şi cât de mult îi protejează pe români. Fără mască, ne arată că guvernarea este, de fapt, un chef prelungit pe bani publici”, susțin reprezentanții PSD-ului, sâmbătă după-amiază, într-o postare pe Facebook. Mesaj căruia îi este atașat un clip cu declarații ale premierului, datând din 29 aprilie, referitor la măștile produse în România.

 

author avatar
Cristina Stefan
357 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ma asa cum e ei da trece tara prin pandemie. Ponta a clacat doar la 60 de insi la Colectiva, PNL are hat hat 1100 de morti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger