AcasăPoliticaPSD, atac la Iohannis și Orban, cu trimitere la dezastrul de la...

PSD, atac la Iohannis și Orban, cu trimitere la dezastrul de la Colectiv: ”Drama este că…”

sursa foto: Facebook/PSD

În contextul în care sunt deja două zile în care România a avut, consecutiv, peste 4.000 de cazuri noi de infectări confirmate în decurs de 24 de ore, iar oamenii privesc cu îngrijorare raportările zilnice cu privire la situația COVID la nivel național, pe scena politică se discută tot mai intens despre o eventuală amânare a alegerilor parlamentare.

Părerile în acest sens sunt împărțite la nivel de Putere și Opoziție. Iar recent, social-democrații au transmis un mesaj dur, în care se face dureroasa trimitere către cele 65 de vieți pierdute pe fondul dezastrului de la care peste două săptămâni se vor comemora cinci ani.

”De ieri până azi încă 4.000 de români au primit vestea că sunt infectați cu COVID. Alte zeci de familii își plâng pe cineva drag care a dispărut după ce a pierdut lupta cu virusul. Într-o singură zi au pierit mai mulți semeni de-ai noștri decât acum cinci ani, în dezastrul de la Colectiv. Drama este că, de azi înainte, din cauza iresponsabilității acestei guvernări, vom trăi câte un Colectiv în fiecare zi!”, susțin reprezentanții principalului partid de opoziție, într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a formațiunii conduse de către Marcel Ciolacu.

Oficialii PSD adus în discuție și numele președintelui, care, după cum se știe, a atacat în numeroase rânduri această formațiune politică, în ultima perioadă. ”Câți români mai trebuie să moară pentru ca Iohannis și Orban să-și satisfacă obsesia de a obține puterea totală?”, se întreabă social-democrații.

De altfel, Marcel Ciolacu fusese auzit spunând, în cursul acestei zile, că ”la 4.000 de cazuri pe zi nu cred că se impun alegeri, dar nu este atributul PSD”.

În altă ordine de idei, și Victor Ponta, fostul premier PSD, a amintit recent de plecarea sa de la Palatul Victoria, în contextul tragediei de la Colectiv. DETALII AICI.

174 afisari

3 COMENTARII

  1. Asa sunteti voi iresponsabili.
    Nu vedeti barna din ochii vostrii.
    De unde stiti ca nu e si raspunderea voastra ca nu ati facut mai multe terapii doctori bine platiti spitale incapatoare?
    Ca si la Giulesti ati inchis o biata asistenta in loc sa inchideti un ministru incult si managerul maternitatii cu electrician cu tot. Piedone nu are culpa nici mafia Ponta.
    La fel cum nici pt dezastrul fotbalului romanesc cu incompententa FRF si echipa Burleanu omul aceluiasi trio Ponta-Dancu-Dracnia. Un om sprijinit de servicii pt serviciile aduse. Iata cum a ajuns baciu la parnaie. Un campion, fata de un fatalau impostor amator.

  2. Pai ba prostilor,aiuritilor,sigur ca vor ” obtine puterea totala”,Daca de tanatalai ce sunteti,nu va da prin diblele alea seci sa anulati cel putin ca neconstitutionala Ordonanta prin care STS-ul meu,”stabileste” rezultatul votului la Parlamentare.Unde,in ce Tara democratica s-a mai pomenit ca un serviciu secret, „STS-ul Meu” sa se amestece in procesul electoral,sa stabileasca rezultatul votului ? Puteti sa va interesati de acum la Iohanis,el stie depe acum rezultatul.Iar dupa ce il aflati,dati fuga la Betano sa pariati. Si apoi luati-va jucariile si plecati acasa,sa vedeti si la TV rezultatul votului.Dormiti fara grije,Guvernul meu,STS-ul meu,lucreaza pt.voi.

  3. Eu sunt unul din ei , un pierde vara , un trollete gura casca din Transnistria in asteptarea liposuctiei cu laserul zbarlit al romanilor de pretutindeni in falcile mele dolofane de hamster mancurt . Dorm fara grija , imi clatesc placile dentare inainte de culcare si fac gargara cu gaz de la molotov !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger