AcasăPoliticaPSD acuză PNL-ul că fură primari. Simonis: ”Ați transferat oamenii lui Dragnea”....

PSD acuză PNL-ul că fură primari. Simonis: ”Ați transferat oamenii lui Dragnea”. Întrebare pentru Orban

Dacă tot l-au avut în fața lor pe șeful Guvernului, pe care l-au chemat să dea explicații pe tema gestionării crizei COVID, dar și a felului în care urmează să înceapă școala. luna viitoare, dar și să se organizeze alegerile locale programate pentru 27 septembrie, social-democrații au pus tunurile pe Ludovic Orban.

Criticilor cărora le-a dat glas, de la microfonul sălii de plen, liderul interimar al PSD-ului, Marcel Ciolacu, cel care a și anunțat, de altfel, că social-democrații depun luni moțiunea de cenzură la adresa actualului Guvern, li s-au adăugat și celor formulate de către Alfred Simonis. Parlamentarul aflat în fruntea grupului deputaților PSD, liderul Organizației Timiș, a adus în discuție un aspect ce mai fusese invocat de pesediști – și anume campania de racolare a primarilor social-democrați.

”Ați trecut la nivelul următor. Nu mai furați doar bani, v-ați apucat de furat primari. V-ați apucat de șantajat primari PSD chiar în sediul Guvernului, pe banii românilor. (…) Ați abandonat promisiunea că nu veți primi traseiști, strigată anul trecut pe la toate mitingurile”, a fost auzit spunând Simonis, de față cu premierul.

Trimitere la transferul edilului din Bethausen

Liderul deputaților PSD a acuzat PNL-ul că a transferat primari nu doar din Timiș, ci și din Teleorman, județul considerat a fi fost fieful fostului lider social-democrat. „V-ați folosit de fonduri publice fără jenă și ați transferat primari din toate colțurile țării. Chiar și din Teleorman ați transferat primari. (…) Ați transferat primarii lui Dragnea, ați transferat oamenii lui Dragnea. Parcă nu vă plăcea dl Dragnea, dle Orban, vă plac oamenii dânsului, primarii dânsului acum, nu vă mai deranjează?”, a întrebat Simonis.

Social-democratul a mai vrut să afle un răspuns de la premierul aflat în sală. ”Însă cel mai tare transfer este primarul de la Bethausen. Știți ce spunea domnul Lihoni (…) despre Iohannis acum un an? Citez: „Iohannis nu este român și nu este din rasa noastră”. Acum l-ați luat la PNL, dle Orban. Pe niciunul din cei trei PSD nu i-ar mai fi pus candidați la alegerile locale. Apropo, Iohannis știe că l-ați transferat pe ăsta?”, a fost auzit întrebănd deputatul Simonis, în ședința de miercuri a Parlamentului.

172 afisari

1 COMENTARIU

  1. PNL ca de obicei s-a bagat cu PSD in pat, astepata sa fie regulat in stil communist. Si ei cica nu se amesteca, doar se lasa regulati de ” dusmani „

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

SUA prezintă condoleanțe Iranului, dar continuă să-i condamne

Guvernul SUA a prezentat condoleanțe pentru moartea președintelui Raisi, dar va continua să ceară socoteală Iranului „pentru comportamentul destabilizator”, a anunțat luni purtătorul de...

VIDEO| Incendiu puternic în Sectorul 2

Pompierii din Capitală intervin luni seara la un incendiu cu degajări mari de fum izbucnit într-o clădire dezafectată din Sectorul 2.Potrivit ISU București-Ilfov, incendiul...
proger