AcasăPoliticaPSD a votat noii miniștri ai Muncii și Familiei. "Mingea" e la...

PSD a votat noii miniștri ai Muncii și Familiei. „Mingea” e la Iohannis. Surpriză! Apare şi numele lui Paul Stănescu

paul_stanescu

Marcel Ciolacu le-a propus pentru Ministerul Muncii pe Simona Bucura Oprescu, iar pentru Ministerul Familiei pe Natalia Intotero.

Acestea au fost votate în Consiliul Național al PSD, iar acum urmează ca Marcel Ciolacu să trimită propunerile către Palatul Cotroceni.

Paul Stănescu, în locul Gabrielei Firea

Social-democraţii au luat act de faptul că Gabriela Firea s-a autosuspendat din funcția de președinte al PSD București, iar interimatul va fi asigurat de către Paul Stănescu, secretarul general al PSD.

Voturile au fost luate într-o ședință extrem de scurtă. Au fost doar două nume propuse de premierul Marcel Ciolacu, și anume Simona Bucura Oprescu pentru Ministerul Muncii iar Natalia Intotero pentru Ministerul Familiei.

Ciolacu va trimite propunerile la Palatul Cotroceni pentru ca Președintele Klaus Iohannis să semneze decretele de numire în funcție pentru cei doi miniștri.

Cine este Simona Bucura Oprescu?

Simona Bucura-Oprescu este preşedintele Comisiei pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului din Camera Deputaţilor. A fost aleasă parlamentar de Argeş pe listele PSD mai întâi în 2012, apoi în 2016 şi 2020.

Numele său a mai fost vehiculat pentru Ministerul Muncii la rotativa guvernamentală din luna iunie, însă conducerea PSD a preferat atunci ca Marius Budăi să-şi continue mandatul.

Cine este Natalia Intotero?

Natalia Intotero a fost ministru pentru Românii de pretutindeni în Guvernul Dăncilă şi secretar de stat în Ministerul de Externe în timpul guvernării Ponta. Este la al treilea mandat de parlamentar din partea PSD.

Din decembrie 2020 conduce Comisia pentru Învăţământ din Camera Deputaţilor.

author avatar
Andreea Vlad
841 afisari

15 COMENTARII

  1. Werner o sa semneze orice de dragul confortului și-slugărnicie ,știe că-l poate paste o demitere în orice moment ,asta ar însemna să rămână fără casa de protocol primită la sfârșit de mandat

    • E lupta pentru putere comandata ?
      Judetul Ilfov are vreo 26 de primari PNL si doar vreo 6 de la PSD, in comune.
      La orase doar Pandele este de la PSD, restul de la PNL si cred ca unul de la Pro.
      Se apropie alegerile…

  2. DA CU OAIA ANALFABETA CE FACI CIOLACULE ??,CUM CARE OAIE ?,AIA TURCANA !, ANALFABETA !CARE SEMNEAZA CA PROASTA-N TARG ORCE I SE VARA SUB NAS .
    AI ZIS CA FACI CURAT !,HAI SCOATE TOT GUNOIUL DE SUB PRES CA NU SE MAI INCHIDE USA !.

    • Zice oaia ca a semnat „formalitati” !
      Pai, tocmai ” formalitatile” alea i-a dat dreptul lui Godei sa „ingrijeasca” batrani !
      Oaia recunoaste ca in Romania, nu se verifica la fata locului daca un imobil, angajatii si serviciile prestate indeplinesc conditiile de avizare, ci totul se face doar pe hartie.
      Cam ca la Colectiv.
      Imaginati-va ca un coleg greseste dar sunteti dati afara dvs…

  3. Surpriza va fi ,când vor trebui și liberalii sa sacrifice pe turca ,fosta ministra a muncii, care a semnat aprobările pe acele azile,oaia desigur se va opune demisie specific celor de la pnl ,se preconizează în scurt o criză politică de proporții

    • Știm garoiule borât ,ca ai 4 clone sub care functionezi ca mâncător de kakat userist , sa-,-mi trag pl în neamul tău fă ,mi ai furat toate numele

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger