AcasăPoliticaPSD a venit cu un alt ministru la Apărare. Pe cine au...

PSD a venit cu un alt ministru la Apărare. Pe cine au votat social-democraţii în ședință

PSD a venit cu un alt ministru la Apărare. Pe cine au votat social-democraţii în ședință

PSD-iştii au votat luni propunerea lui Angel Tîlvar la ministerul Apărării, după demisia lui Vasile Dîncu. „Sper într-o colaborare foarte bună cu președintele”, a declarat Tîlvar, într-o conferință de presă.

Propunerea a fost trimisă deja de premierul Nicolae Ciucă la Palatul Cotroceni.

Mingea e în curtea lui Iohannis

Guvernul anunță că „premierul Nicolae-Ionel Ciucă a transmis președintelui României, Klaus Iohannis, propunerea de preluare a mandatului de ministru al Apărării Naționale de către domnul Angel Tîlvăr.”

Președintele PSD Marcel Ciolacu și propunerea partidului pentru ministerul Apărării, Angel Tîlvar, au ieșit într-o conferință de presă comună.

Angel Tîlvar s-a prezentat cine este

Sunt parlamentar, sunt senator, totodată am fost membru în delegația României în Adunarea Parlamentară NATO, delegație pe care o conduc.

Totodată în cadrul Adunării Parlamentare a NATO sunt președinte al Comisie pentru Democrație și Securitate și în momentul de față sunt președintele comisiei pentru afaceri europene din Senat”, a spus Tîlvar.

author avatar
Andrei Ștefan
910 afisari

8 COMENTARII

      • Spotmedia . ro , 31 octombrie 2022 , ora 20:33 , articol de Sabina Fati , Deutsche Welle : ” CALITATILE NOULUI MINISTRU AL APARARII . DE CE VA FI MAI BUN CA DINCU „.

      • ZIARE.COM UN SITE DE EXCREMENTE IMPUTITE CE FAC PROPAGANDA COMUNISTA SI LING IN COOR CLASA POLITICA ZILNIC

        UN IMPOSTOR ZICEA NU DE MULT CA VA RECONSTRUI INTREG SISTEM SANITAR DIN TEMELII , DUPA CARE A PLECAT LA SCHIAT LA PALTINIS
        A FOST UN LUCRU BINE FACUT

  1. „Numit de două luni în funcția de Ministru delegat pentru relaţiile cu românii de peste hotare, fiul fostului securist ce a înspăimântat județul Vrancea înainte de 1989, Angel Tîlvăr nu încetează să ne uimească. Contestat de presă la numirea sa în funcție pentru că e fiul unui fost securist, Tîlvăr s-a dezis rapid de tatăl său, securistul care i-a asigurat spatele până în 1989, (când Gelu Tâlvăr era mare boem după cum îl descrie jurnalistul Florin Budescu) și probabil și după: „a fost un instrument profund dăunător, care a deservit un regim politic toxic, antidemocratic.” a declarat domn’ ministru unui ziar din diaspora.”

  2. Nici nu a semnat juramantul a citit și a predat mapa dar bine ca a sfârșit și el cu asa sa mi ajuta Dumnezeu!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger