AcasăPoliticaPSD a săpat după mina de aur. Iată lista finală a miniștrilor...

PSD a săpat după mina de aur. Iată lista finală a miniștrilor social-democraţi şi portofoliile bănoase pe care au pus mâna!

marcel ciolacu PSD a săpat după mina de aur. Iată lista finală a miniștrilor social-democraţi şi portofoliile bănoase pe care au pus mâna!

PSD-iştii au decis, luni, într-o ședință informală, lista finală a miniștrilor propuși în viitorul Guvern PNL-PSD-UDMR condus de Nicolae Ciucă. Lideri ca Sorin Grindeanu, Gabriela Firea și Vasile Dîncu sunt liderii care se vor regăsi în viitorul Executiv.

Emoţii au fost la nominalizările pentru portofoliile de la Apărare și Economie, unde Mihai Tudose a fost cel care s-a opus.

Lista finală a miniștrilor PSD:

  • vicepremier Sorin Grindeanu
  • secretar general al Guvernului – Marian Neacșu
  • Finanțe – Adrian Câciu
  • Transporturi – Sorin Grindeanu
  • Munca – Marius Budăi
  • Sănătatea – Alexandru Rafila
  • Agricultura – Adrian Chesnoiu
  • Economie – Marius Cumelnicu
  • Apărare – Vasile Dîncu
  • Cultură – Lucian Romașcanu
  • Tineret și Familie – Gabriela Firea

Ce se întâmplă cu Marcel Ciolacu? El nu va intra în executiv, ci va fi propunerea noii coaliții de guvernare PNL-PSD-UDMR pentru a prelua șefia Camerei Deputaților.

Ministerele PSD au bugete duble faţă de cele PNL

Deputatul USR Radu Miruță spune că în urma împărțirii ministerelor între PNL, PSD și UDMR, social-democrații și-au asigurat portofolii cu bugete duble față de portofoliile cu care au rămas liberalii.

O nouă mare victorie a PNL#echipa câștigătoare. După ce a a pierdut funcția de premier pentru propria persoană și pentru partid 1 an și jumătate din cei trei până în 2024 funcția va reveni PSD, marele strateg-prizonier Florin Cîțu a cedat jumătate de ministere către PSD.

Ei bine, ministerele pe care la va avea în portofoliu PSD au avut în acest an 2021 bugete de 2,4 ori mai mari decât ministerele obținute la negociere de PNL.

În total 150 de miliarde vs. 63 miliarde, iar situația va rămâne cam în aceiași parametri și pentru 2022″, a scris deputatul USR pe Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan
803 afisari

7 COMENTARII

  1. A pus pe placul lui iohann multi care sa excute de la ue ce se cere fara sa fie cu competenta pe ce i a inscaunat!! Caciu e singurul ok si pe ce e scolit!!!

  2. atentie la aparare , ratul gros al lui dancu va sapa adanc in bugetul tarii , de asta a fost pus ghiorlanul .

  3. Cea mai importanta ramane agricultura iar Psdeul nereformat putea sa gaseasca pe Daia singur ce a facut ceva la Dracnia si care intelege pamantul. E capitala agricultura pt Romania in viitorii ani si cum stim sa tinem cultura in tara. Aia cu familia e ridicola ca si ungurii au tineret si sport, precum Dincu la aparare acolo iti trebuie un fin strateg militar nu un cioclu. La drumuri e iar un fripturist care nu vroia sa plece cand a fost dat afara. Nimeriti sunt sanatatea si munca. Cultura nu conteaza e un minister de ciubuc partinic ca loteria romana.

  4. Titlul e grăitor. Pentru puliticienii sclaveții si ziaricii la fel de sclaveți, nu contează cât se lucrează in slujba prostitului popor român ci pe ce si cât de bănoase sunt portofoliile pe care pun ei labores împuțite. Futu-va-n gură de mațe puturoase!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger