AcasăPoliticaPSD a început precampania pentru locale. Primarul Băluță a inaugurat cu mult...

PSD a început precampania pentru locale. Primarul Băluță a inaugurat cu mult fast noua Piaţă Progresul

Marcel Ciolacusursa foto: libertatea.ro

Primarul sectorului 4 Daniel Băluță se mândrește cu o realizare majoră în mandatul său: modernizarea Pieței Progresul. Investițiile totale se ridică la peste 12 milioane de lei. Devine astfel una dintre cele mai moderne zone agro-alimentare din România, se laudă edilul.

La inaugurare a participat și Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, care a tăiat panglica împreună cu Daniel Băluţă. Acţiunea liderului social-democrat nu este o supriză, primarul Sectorului 4 având, potrivit liderilor PSD, cele mai mari şanse de a câştiga un nou mandat, dintre primarii de sectoare.

Ciolacu n-a ratat ocazia să-și arate susţinerea pentru Gabriela Firea, care va candida și anul acesta pentru fotoliul de Primar al Capitalei.

„La fel ca și Gabi Firea la Primăria Generală și Daniel Băluță este un primar care a pus întotdeauna cetățenii pe primul loc. Sunt oameni care prin toate proiectele realizate au schimbat fundamental relația dintre administrație și cetățean. Toți candidații PSD la alegerile locale vor fi precum Gabriela Firea și Daniel Băluță: oameni dedicați comunității și care întotdeauna au #construit spre deosebire de ceilalți care știu doar să critice și să facă scandal”, a transmis Marcel Ciolacu.

Lucrările de modernizare au durat jumătate de an

Lucrările de modernizare la Piața Progresul au început în luna noiembrie a anului trecut. Acestea au vizat, în primul rând, obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu, scrie b1.ro.

Întreaga construcţie a fost recompartimentată, căile de acces au fost lărgite şi suplimentate. Astfel, comercianţilor le-a fost rezervată zona de la parterul pieţei, unde pe o suprafaţă de 4.500 metri pătraţi au fost amenajate 3 zone distincte, cu aproximativ 30 de spaţii comerciale.

La etaj, pe o suprafaţă de 4.000 metri pătraţi, au fost amenajate 142 de tarabe duble pentru producătorii de fructe şi legume. Pe terasa pieţei a fost amenajată o parcare cu o capacitate de 195 de locuri.

author avatar
Andreea Vlad
251 afisari

4 COMENTARII

  1. A venit și Ciolacu ca să arate lumii întregi cum se distruge un partid! Ceea ce Firea n-a reușit după 10 august 2019,cînd a facut rebeliunea contra Dragnia,Carmen Dan,și contra PSD!

  2. Piața Progresul s-a transformat din Cenușăreasă într-o adevărată prințesă.

  3. Daniel Băluță are numai lucrări ample, nu e de mirare că atrage și fonduri europene. La Piața Progresul a reușit să atragă atât producători români, cât și investitori străini. Mc-ul oferă 50 de locuri de muncă acolo.

  4. Are artilerie grea Baluta pentru campania electorala. Sa vezi cand o sa deschida si Piata Sudului. Oricum castiga al doilea mandat cu peste 65% din voturi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger