AcasăPoliticaPSD a dezvăluit motivul pentru care nu este de acord cu diferenţele...

PSD a dezvăluit motivul pentru care nu este de acord cu diferenţele între românii vaccinaţi şi cei neimunizaţi

lucian romascanuPSD a dezvăluit motivul pentru care nu este de acord cu diferenţele între românii vaccinaţi şi cei neimunizaţi

Partidul Social Democrat bate monedă pe teoria discriminării pregătite de Guvernul Cîţu, în sensul că românii vaccinaţi vor avea parte de facilităţi, în comparaţie cu oamenii neimunizaţi.

Senatorul social-democrat Lucian Romaşcanu a dezvăluit şi motivul pentru care PSD nu ar fi de-acord cu aşa ceva, iar totul se trage de la campania de vaccinare. „Guvernanţi nu reuşesc să crească rata românilor vaccinaţi”, este justificarea partidului condus de Marcel Ciolacu.

A ieşit domnul Cîţu şi a spus că PSD este de vină din nou că nu se vaccinează lumea. Dar să îl întrebaţi pe primarul Toma să vă spună mai multe despre cum au fost lăsate administraţiile locale, fără niciun sprijin, pentru a creşte numărul de vaccinaţi.

Domnul Cîţu a promis şi guvernanţii au promis că vom avea 70 % din populaţie vaccinată până în septembrie, iar noi în acest moment suntem pe locul 24 din 27 în Uniunea Europeană.

Dezastruos stăm la numărul de vaccinaţi şi asta doar cu o singură doză. Şi, după cum vedem acum în comunicarea lor, se adaugă la vaccinaţi şi cei care au trecut prin boală doar, doar vom ajunge cu numărul de imunizaţi acolo pe unde au spus ei.

Deci este un dezastru în ceea ce priveşte vaccinarea, iar de aici vine şi inacceptabilitatea unui certificat de vaccinare din partea noastră a PSD”, a declarat senatorul Lucian Romaşcanu.

PSD ar fi de acord cu facilităţile, dar pun condiţii

Poate fi o variantă, dar în niciun caz acum. Când tu nu dai acces la vaccinare oamenilor, când împarţi ruralul şi urbanul în două sectoare total diferite, iar cei din rural aproape că nu au acces la vaccinare, când nu prezinţi încrederea că oamenii să vină să vaccineze nu poţi să segreghezi România în două categorii de populaţie.

În contextul în care foloseşti acest tip de acţiune, aberantă de altfel, pentru a impulsiona vaccinarea, întâi asigură condiţiile, du vaccinarea la 50-60% din populaţie şi pe urmă poţi să te gândeşti să dai beneficii celor vaccinaţi.

Dar când tu ai atât de puţin din ţară vaccinate, nu ai cum să vii cu aşa ceva acum, la acest moment”, a mai zis Romaşcanu.

author avatar
Andrei Ștefan