AcasăPoliticaPROTEST . Bucureștenii din Sectorul 1 au ieșit în stradă și cer...

PROTEST . Bucureștenii din Sectorul 1 au ieșit în stradă și cer renumărarea voturilor! Dan Tudorache, în mijlocul cetățenilor – GALERIE FOTO și VIDEO

Protest. Zeci de oameni cer, din stradă, ”renumărare” și ”transparență”. Dan Tudorache așteaptă DECIZIA ((sursa foto: Facebook/Dan Tudorache)

Deși au trecut deja trei zile de la alegerile locale, locuitorii sectorului 1 nu stiu clar cine anume a câștigat fotoliul de edil.

Zeci de persoane s-au adunat, miercuri dimineață, în fața Biroului Electoral al sectorului 1. Și au scandat ”renumărare” și ”transparență”. În mijlocul lor a venit și edilul în funcție, social-democratul Dan Tudorache, cel care la rândul său așteaptă să afle ce soartă are solicitarea oficială adresată Biroului Electoral Central, prin care ceruse renumărarea voturilor din toate secțiile de votare, de la scrutinul din 27 septembrie.

”Am venit pentru că e normal să cerem renumărarea votului. Asta o cer de mai bine de 48 de ore, atunci când am constatat primele nereguli în procesele verbale. Deci una găseam pe procesele verbale ale reprezentantului PSD și altceva era băgat în sistem. Am descoperit mai multe secții unde era o discrepanță reală între numărul de voturi la primar de sector, primar general și pot să vă spun că ieri s-a renumărat undeva la 9 secții. La 7 dintre ele chiar erau diferențe considerabile”, a declarat Tudorache, pentru România TV.


308 afisari

1 COMENTARIU

  1. BE S1 spune ca nu exista plangere depusa. Problema este ca PV modificate au fost gresit introduse la BE S1 nu sunt corecte
    VINOVAT ESTE BE S1:
    a) pentru ca a acceptat PV modificate
    b)pentru ca a intodus datele gresit pe site-ul AEP
    c) pentru ca l-au primit pe Barna in sediu si i-au prezentat acte la care nu avea acces

    PSD TREBUIE SA DEPUNA PLANGERE LA BEC SI AEP impotriva BE S1

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger