AcasăPoliticaProtest în ziua alegerilor parlamentare 2020. Codruța Cerva, un nou scandal cu...

Protest în ziua alegerilor parlamentare 2020. Codruța Cerva, un nou scandal cu jandarmii

Codruța Cerva Protest în ziua alegerilor parlamentare 2020. Codruța Cerva, un nou scandal cu jandarmii

Un nou scandal a avut loc duminică, de ziua alegerilor parlamentare 2020, în Capitală.

Incidentul provocat de aceeași Codruța Cerva a avut loc, de această dată, în fața secției de votare unde primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a mers să pună ștampila de vot.

Avocata a protestat din cauza gunoaielor care au umplut străzile sectorului. Cerva a fost ridicată de jandarmi, după ce a strigat la Armand să rezolve problema.

Ultima factură plătită e din 30 iunie, eu de asta mă ocup, ca să rezolv problema. Se va rezolva în interesul cetățenilor, nu în interesul mafiei”, a declarat Clotilde Armand, care aștepta la coadă să intre la vot, potrivit stiripesurse.ro.

Codruța Cerva, săltată de jandarmi și de 1 Decembrie

Jandarmii au venit peste Codruța Cerva în timp ce filma aproape de Arcul de Triumf de Ziua Națională. Alături de ea era și Oana Lovin.

Oamenii legii i-au explicat Codruței Cerva că nu are dreptul să participe la parada de 1 Decembrie 2020. De asemenea, i-au zis să poarte mască, lucru pe care Codruța Cerva l-a refuzat. Jandarmii au rugat-o să prezinte acte pentru a dovedi că nu trebuie să poarte mască pe motiv de boală.

Ce faceți acum este abuz în serviciu! Dragi jandarmi, vă faceți de râs! Mi-e rușine de rușinea dumneavoastră! Am dreptul să circul pe orice stradă din țara asta!”, a spus Codruța Cerva.

author avatar
Andreea Vlad
411 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger