AcasăPoliticaProtest AUR în Parlament. Vizita președintelui Ungariei i-a revoltat. Cum vor să...

Protest AUR în Parlament. Vizita președintelui Ungariei i-a revoltat. Cum vor să se răzbune pe UDMR (VIDEO)

George Simion AMENINȚĂ parlamentarii: „O să filmez prin birouri, o să filmez TOT!” - VIDEO

George Simion şi colegii lui de la AUR au protestat în faţa biroului lui Marcel Ciolacu de la Camera Deputaților, acuzând conduita UDMR. ”Ciolacu e sluga UDMR. Înțelegem că PSD ține UDMR la guvernare, că liberalii nu i-ar vrea neapărat. Asta înseamnă că Marcel Ciolacu e sluga UDMR”, a declarat George Simion, președintele AUR.

Parlamentarii AUR au afişat un banner imens pe care scrie ”UDMR Afară”, ei cerând scoaterea de la guvernare a formațiunii conduse de Kelemen Hunor.

I-a enervat preşedinta Ungariei la borna din Apuseni

Liderii AUR vor să știe cine a asigurat paza președintelui Ungariei în timpul vizitei în România și de ce Ministerul Afacerilor Externe nu a reacționat la discursul acesteia de la Alba Iulia. Președintele AUR, George Simion, susține că a văzut și o poză în Munții Apuseni, pe Piatra Secuiului, cu o bornă vopsită în culorile Ungariei.

În urma unei noi provocări venite din zona șovină maghiară, considerăm normal să îl invităm pe premierul Nicolae Ciucă în fața Parlamentului și în fața opiniei publice, pentru a explica ce măsuri au fost luate în contextul vizitei așa-zis private a președintelui Ungariei în România.

Vrem și noi să știm cine a asigurat paza președintelui Ungariei în toată această perioadă – dacă SPP și celelalte instituții ale statului român au fost implicate.

De asemenea, vrem să știm de ce Ministerul Afacerilor Externe de la București nu a reacționat la discursul nepotrivit al președintelui Novak Katalin de la Alba Iulia”, a transmis AUR.

Novak Katalin aparticipat la mai multe evenimente, alături de lideri ai UDMR, dar nu a avut nicio întâlnire cu președintele sau premierului României.

author avatar
Andrei Ștefan
503 afisari

12 COMENTARII

  1. OARE MAI SUNT PROSTI IN ROMANIA(AUR)?AU PAZIT USA CIOLACULUI 3 ORE SI NU VAD CAT SUNT DE CARAGHIOSI.

  2. OHOOO mai sunt ,mai sunt Exemple :Babuina ,gospodina oaia turcana ,care a inaugurat un vas cica sa’l faca loc de recreere pentru elevi L-au inaugurat impreuna cu 7 lepre pnliste ,proaste si ele iar la plecare vasul s-a scufundat Pacat ca au scapat prostii dar razuiau peretii vasului pe dinafara cu unghiile ca sa scape si sa se urce pe vas ca sa se scufunde impreuna cu vasul si cu oaia in el Rusineeeeee! Pana la urma a venit iohanus ,a taiat panglica ce i se cuvenea si a plecat facandu-le cu mana dar a cazut intr-o groapa sapata de Orban ludovic prietenul sau

  3. Dar astia umbla cu maimuta pe umar prin targ iar salteluta din atata cantat la balalaica a ajuns la nr 9 90%sunt nebuni

  4. Aur va va veni de hac putori mincinoase ce suntetiVoi fata de aur sunteti precum sobolanul cu elefantul Fara PSD erati pierduti acat ,psd nu trebuia sa se alieze cu niste strumfi cacaciosi condusi de un alogen curist

  5. AUR trebuie votat 100% si sprijinit de toti cei ce simt romaneste.Abia asa putem schimba soarta tarii.Altfel disparem ca neam si tara.

  6. de ce nu cheama oamenii in strada impotriva tradatorilor care au cedat suveranitatea medicala la davos?! joshannis a semnat ca oms va deveni stapan peste sanatatea romanilor, mai tradare decat atat nu se poate!!!
    de ce nu actioneaza in justitit criminalii care au condus ofensiva injectarii oamenilor?! nu se zice NIMIC de efecte adverse si mortalitate de 40% peste media obisnuita!

    aur nu sunt decat o alta capatana a hidrei bolsevic-tradatoare criminale securiste !

    aur=usr=psd=pnl=udmr=bor=aceeasi mizerie securista!

  7. de ce nu spun ca trebuie sa iesim din ue si nato pentru ca ne vor INJECTA fortat si ne vor cipa astfel fortat prin injectare?! asta e adevarul, asta urmeaza. oricine poate sa dea enable la developer mode pe android si sa enable functia sa arata dispozitive BLE si va vedea toti injectatii! BLE scanner! micoripatii sunt deja printre noi!

    aur face figuratie securista! ne vor duce la dezastru, la fel ca usr, psd si pnl si cine mai vreti, sunt toti capetele aceleasi hidre criminale securiste care ne-a vandut demult ocultei satanice (r0th$chil-r0kkefella-dup0nt-etc) #killbill si schwab sunt doar mupetii, papusile care dau ordine! treziti-va , vom fi exterminati! ce a fost pana a cum este doar inceputul durerilor…. vae victis!

  8. Cum bine zicea cinev aici, Johannis is Maciuca v-au vandut deja OMS-ului, asa ca din toamna sacapa numai cine poate ne-vaxxinat in cap, sa vezi cum o sa ii vexxineze in vene de 2 ori deo-data pe toti cei care o sa ii prinda, ca la balamuk !! Le baga intai un vaxxin in cap pentru virusul chinezesc, apoi un altul pentru maimuta nebuna, asa ca din 2, una macar o sa ii dea gata in 2-3 ani pe noii vaxxinati nou-anormali !! Ha ha ha 🙂 Bai romanasilor, daca nu a-ti inteles inca, daca intra rusnacii aia salbatici si in Moldova, o sa ia la suturi pe nzista aia imputita de Maia Sandu, e clar ca o sa dea inapoi Transilvania la unguri, de aia tot tace Maciuca, ca doar ce poate sa faca, sa se kace pe el ? Ha ha ha 🙂 Vien marea distractie nationala din toamna, asa ca aia e, scapa numai care poate !! Bai anonim, ti-ai facut deja pasaport unguresc, sau tu vrei sa emigrezi in Moldova ? Ha ha ha 🙂

  9. bine ca te-ai trezit , ca acum cateva zile erai incantat de atitudinea milogului de mateies , ala care umbla cu sumane din psd , adica un viteaz ca i-a dat flori unguroaicei

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger