AcasăPoliticaProtest AUR în fața sediului MAI. Simion: „Să lase alegerile în pace,...

Protest AUR în fața sediului MAI. Simion: „Să lase alegerile în pace, să nu dea foc la ţară” – VIDEO

sursa foto: captură video

Mai mulți reprezentanți ai Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), în frunte cu liderul George Simion, au venit, marți dimineață, 5 martie, la sediul Ministerului de Interne (MAI).

Parlamentarii AUR au organizat o conferinţă de presă la sediul Ministerului de Interne, unde are loc dezbaterea pe proiectul privind comasarea alegerilor, pentru a protesta faţă de această decizie a coaliţiei de guvernare.

Cei de la AUR protestează, marţi dimineaţă, în faţa sediului MAI. Acolo unde are loc dezbaterea pe proiectul ordonanței de urgență privind comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale.

Citiți și: Cum s-a încercat ruperea AUR de George Simion

Simion: Eu zic să lase alegerile în pace, să nu dea foc la ţară, să nu creeze haos

„Vrem să vedem care este raţiunea acestor alegeri comasate, spun ei, anticipate am spune noi, făcute de frică. Au spus că vor economisi bani de la buget. Care sunt banii economisiţi la buget, pentru că până acum urma să avem patru zile de alegeri în România, acum, după date actuale (…) sunt tot patru zile de vot? Atunci care e raţiunea? Frica pe care o au ei? Dacă asta e raţiunea, eu zic să lase alegerile în pace, să nu dea foc la ţară, să nu creeze haos”, a spus Simion.

Liderul AUR a anunţat că europarlamentarul Cristian Terheş va organiza miercuri un protest la Romexpo faţă de alianţa PNL cu PSD.

„Vor să o ţină pe Ursula von der Leyen încă cinci ani la conducerea Comisiei Europene. Nu cred că românii vor fi de acord cu asta”, a mai spus Simion, în declarațiile susținute marți.

Miercuri, la Romexpo, va începe Congresul Partidului Popular European (PPE).

author avatar
Andrei Coman
304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger