AcasăPoliticaPropunerea anunțată de viceprimarul unui sector din Capitală. Vizează accesul în curțile...

Propunerea anunțată de viceprimarul unui sector din Capitală. Vizează accesul în curțile școlilor în afara orelor de curs: ”Să poată bate o minge”

Propunerea anunțată de viceprimarul unui sector din Capitală. Vizează accesul în curțile școlilor în afara orelor de curs: ”Să poată bate o minge” (foto: Facebook/Alexandra Chirilă)

Pe fondul măsurilor restrictive aflate în vigoare la acest moment, în raport cu situația epidemiologică generată de noul coronavirus, viceprimarul sectorului 2 a făcut un anunț de interes deopotrivă pentru copiii și părinții de pe raza acestui sector al Capitalei.

Este vorba despre o inițativă despre care Alexandra Chirilă a dat de veste, marți dimineață, că poate fi consultat public. ”A intrat în consultare publică regulamentul pentru accesul în curțile școlilor în afara orelor de curs al copiilor și tinerilor”, a menționat viceprimarul USR PLUS al sectorului 2, pe pagina sa de Facebook.

Chirilă: Cum făceam noi când eram mici

Alexandra Chirilă a explicat și cum de a apărut o astfel de idee. ”Este un proiect inițiat în urma cererilor venite de la părinți și tineri elevi care simt nevoia de mai mult spațiu. Părinții au nevoie de locuri unde copiii să poată bate o minge fără să aibă grija traficului iar tinerii de terenuri unde să poată juca un handbal, tenis, fotbal, baschet. Cum făceam noi când eram mici.

Cred că mai ales acum, când suntem după un an de pandemie și restricții, deschiderea curților școlilor este o măsură care va ajuta la îmbunătățirea calității vieții în sector și-l va face un sector mai prietenos cu copiii”, susține viceprimarul Chirilă.

Mesajul viceprimarului a fost distribuit și de edilul sectorului 2, Radu Mihaiu, care a postat, pe pagina acestuia de Facebook, următoarea concluzie: ”Acum, mai mult ca niciodată, simțim toți nevoia de mai mult spațiu și mai multe activități în aer liber.”

Proiectul poate fi accesat AICI

Anunțul transmis din direcția viceprimarului sectorului 2 vine după ce recent prefectul Capitalei a făcut referire la situația locurilor de joacă din București, în contextul noilor măsuri dispuse oficial, în lupta contra noului coronavirus – VEZI DETALII AICI.

219 afisari

3 COMENTARII

  1. Dragi PLUSRI-isti, daca simtiti ca sfincterul va este suprasolicitat din cauza protestelor generalizate si credeti ca o picatura de libertate va ostoi setea noastra de libertate, va faceti iluzii desarte !!! Momentul decontarii se aproprie !!! Tic-tac-tic-tac…

  2. CORECT ! LASATI LUMEA SA FACA SPORT PE TERENURILE DE SPORT DE LA ȘCOLI ȘI LICEE! Odata eram la o miuța pe un teren de la o școala generala simbata sau duminica, și a venit un agent de paza sa ne goneasca.Nevrind sa plecam a sunat la politie!!! Am plecat ca ne amendau proștii ăia de milițieni!

  3. Pana in pandemie ,cel putin in sectorul 6 pe vremea lui Mutu,in vacante ,accesul era liber in curtile scolilor pe timpul vacantelor.Usr reicalzeste o ciorba facuta de altii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger