AcasăPoliticaPropunere ȘOC! Pe cine vrea PNL premier, este DE NECREZUT!

Propunere ȘOC! Pe cine vrea PNL premier, este DE NECREZUT!

PNLPropunere ȘOC! Pe cine vrea PNL premier, este DE NECREZUT!

Premierul desemnat e dispus să renunțe la mandat! Conducerea PNL a decis în unanimitate să nu susțină un Guvern Cioloș, înaintea discuțiilor dintre Dacian Cioloș, Florin Cîțu și Kelemen Hunor programate pentru vineri după-masă.

În lipsa unei susțineri, Dacian Cioloș este dispus să se retragă din postura de premier desemnat, dacă PNL vine cu o altă propunere. În acest caz, el va intra la negocieri pentru formarea Executivului. A avansat şi câteva nume, printre care Lucian Bode, Ilie Bolojan – preşedintele CJ Bihor, Emil Boc şi Rareş Bogdan.

Potrivit unor surse politice, Dan Vîlceanu va fi propunerea PNL pentru funcția de premier. USR a dat de înțeles că l-ar accepta pe ministrul Finanțelor, pentru a fi deblocată criza politică.

Dan Vîlceanu îl susține pe Florin Cîțu

Pe de altă parte, Vîlceanu a precizat că Florin Cîțu trebuie să rămână propunerea de premier al PNL.

„Aș vrea să fie foarte clar principiul. Guvernarea se face în jurul PNL, iar premierul și reprezentanții PNL în Guvern sunt deciși de partid și de nimeni altcineva. Florin Cîțu trebuie să rămână premierul nostru. Înțeleg dorința celor de la USR de a stabiliza PNL, dar nu se va întâmpla asta”, a declarat Dan Vîlceanu, ministru interimar al Finanțelor.

author avatar
Andreea Vlad
1.180 afisari

4 COMENTARII

  1. Catul si a predat mapa de investitura lui iohan cu pixul in mana,vezi foto, iat tov lui valceanu o sa faca la fel cand ia maps de la catu ca semn la cine sta pixul!!!!

  2. HOMOSEXUALII SI BEȚIVANII DIN PNL RAREȘ, FLUTUR, EMIL BOC SI ȘEFUL LOR CÂCAT CIȚU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger