AcasăPoliticaPromisiunea lui Ciolacu: „Nu vor fi taxe noi, asta e o certitudine”/Ce...

Promisiunea lui Ciolacu: „Nu vor fi taxe noi, asta e o certitudine”/Ce spune șeful PSD despre coaliție

marcel ciolacuMarcel Ciolacu nu îl slăbește pe cancelarul austriac. Atac nemilos în Politico: „Decizia grăbită și nefundamentată a Austriei nu slăbește doar România, ci și Europa”

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților și, totodată, liderul PSD, dă asigurări că nu vor apărea taxe noi. Și apreciază că bugetul pe anul ce vine, 2023, este unul „bun pentru condițiile actuale”.

Prezent marți, la evenimentul „Forumul Capitalului Românesc”, Ciolacu a mai spus, totodată, că susține actuala coaliție de guvernare.

„Nu vor fi taxe noi, asta e o certitudine” – a afirmat Ciolacu în discursul susținut la evenimentul din 6 decembrie, la care a fost prezent și ministrul Finanțelor, Adrian Câciu.

Ce spune despre veniturile excepționale

Liderul PSD a adus în discuție și veniturile excepționale. „Sunt în continuare adeptul unei impozitări, repet, pe o perioadă determinată pentru veniturile excepționale. Și mi se pare corect și de bun simț.

Din ce am văzut bugetul aseară împreună cu prim-ministrul avem un buget bun pentru condițiile actuale și asumându-ne că nu va fi introdusă absolut nicio taxă. Ar fi o greșeală majoră către toți oamenii de afaceri și toate investițiile”, a declarat Ciolacu.

Ciolacu: Eu susțin această coaliție

Șeful formațiunii social-democrate a făcut referire și la relațiile din actuala coaliție de guvernare, formată din PSD, PNL și UDMR. Ciolacu a spus că, în ciuda oricăror discuții, susține această coaliție.

„Indiferent de cât s-ar discuta, eu susțin această coaliție. Indiferent de ce dispute ar fi între noi, din punctul meu de vedere, în acest moment, pentru o stabilitate politică în contextul foarte complicat, cu războiul la ușă, nu cred că clasa politică, măcar de data aceasta, nu trebuie să împingă România într-o nouă aventură.

Avem obligația să facem tot ce ține de noi să încercăm să ne ridicăm cât de cât la așteptările românilor”, a mai spus președintele PSD-ului, la evenimentul „Forumul Capitalului Românesc”.

author avatar
Andrei Coman
323 afisari

5 COMENTARII

  1. DECI VOR FI NOI TAXE!!!

    Nu de alta dar, întotdeauna, s-a întîmplat exact inversul celor declarate de puliticieni.

  2. ce spune acest t i g a n de buzau este egal cu zero , joaca teatru tot timpul , chiar daca nu are pic de talent , mincinos patentat !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger