AcasăPoliticaProfeția șefei Senatului: „PNL va deveni un partid anesteziat de mirajul pe...

Profeția șefei Senatului: „PNL va deveni un partid anesteziat de mirajul pe care PSD îl… ”

Profeția șefei Senatului: „PNL va deveni un partid anesteziat de mirajul pe care PSD îl... ”Profeția șefei Senatului: „PNL va deveni un partid anesteziat de mirajul pe care PSD îl... ” (sursa foto: Facebook/Anca Dragu)

Continuă să apară reacții de la nivelul partidului condus de către Dacian Cioloș, după ce în Biroul Politic Național al PNL-ului s-a decis, luni seară, începerea negocierilor cu social-democrații pentru formarea unui nou guvern.

După ce Cioloș anunțase că, urmare a deciziei liberalilor, „pentru USR începe o nouă etapă” și că partidul pe care îl conduce va trece în opoziție, de această dată președintele Senatului, Anca Dragu, politicianul aflat în a doua funcție în stat, a reacționat pe marginea hotărârii luate la nivelul conducerii PNL. Nu oricum, ci trimițând săgeți în direcția liberalilor, acuzând că ar fi dat subit uitării discursul anti-PSD.

„Șapte ani de opoziție și discurs anti-PSD s-au evaporat într-o noapte. Lideri politici care și-au construit cariera politică pe lupta anti-PSD s-au răzgândit la ceas de seară, îmbrățișând ceea ce au criticat ani în șir.

Pentru ce? Pentru banii din PNRR și PNDL? Sau perspectiva luptei împotriva corupției și modernizarea României i-au speriat atât de mult pe acei lideri liberali care au fugit în brațele PSD?”, întreabă Dragu, într-un mesaj postat pe Facebook, în dimineața zilei de marți, 9 noiembrie.

Profeția șefei Senatului: Vor fi prea amorțiți de mai puternicul lor partener de guvernare

Politicianul USR dă de înțeles că nu-i vede prea bine pe liberali, pe fondul recentei decizii luate în cadrul BPN-ului partidului condus de către Florin Cîțu.

„Când PNL a văzut că nu-și poate atinge mizele alături de USR, a schimbat macazul către stânga, un macaz care va duce direct într-un zid dureros, unul care, din păcate, nu-i va mai trezi la realitate. Vor fi prea amorțiți de mai puternicul lor partener de guvernare. PNL va deveni un partid anesteziat de mirajul pe care PSD îl vinde.

Încă o dată, se decantează politica bazată pe principii și cea care urmărește racordarea la banii statului”, transmite Dragu.

Mai mult, politicianul aflat în a doua funcție în stat susține că „USR PLUS rămâne singurul partid ferm ancorat în promisiunile făcute oamenilor”.

Cioloș: Vom sancționa cu fermitate derapajele guvernării PNL-PSD

Într-o primă reacție pe tema votului dat în cadrul reuniunii conducerii PNL-ului, de luni seară, Dacian Cioloș a anunțat ce vor face cei de la USR în perioada următoare, din postura de partid de opoziție.

„Liderii PNL au ales, în seara asta, PSD pentru a negocia formarea unui nou guvern. Eu nu mai am de ceva vreme dezamăgiri în politică, dar mă revoltă să văd ușurința cu care acești oameni au ales, astfel, să trădeze și speranța celor care și-au dorit o guvernare pentru modernizarea statului român alături de USR. (…)

Din acest moment, pentru USR începe o nouă etapă. Trecem acum în opoziție la vechile partide și în luptă cu orice formă de extremism. Vom fi cel mai mare partid din opoziție și singurul care îmbrățișează valori democratice, autentic liberale și europene. Vom continua să muncim pentru implementarea reformelor din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Vom sancționa cu fermitate derapajele guvernării PNL-PSD. Și vom folosi această perioadă pentru a reface legăturile cu oamenii din stradă și pentru a construi viziunea noastră pentru o România modernă”, a ales să menționeze Cioloș, într-o postare pe aceeași rețea de socializare.

146 afisari

2 COMENTARII

  1. USR –ul mă reprezintă pe mine…
    sunt un cetățean cât se poate de normal care i-si plateste taxele si impozitele la stat,
    sunt un cetatean care incerc in jungla birocratica din Romania unde trebuie sa cunosc primarul si secretarul si sa ii „cinstesc” cu ceva atunci cand am nevoie de o semnatura a lor, sunt un cetatean care ma incapatanez ca prostul sa bag putini bani pe care ii am in afaceri in romania pt a crea bunuri si locuri de munca.
    sunt un cetatean care alege calea grea de a trai in romania si a incerca sa fac ceva aici desi pot oricand sa ma stabilesc in multe tari europene pe un salariu mai mult decat decent care sa-mi permita un trai linistit fara prea mari dureri de cap.

    Oare întelegi tu pe cine reprezintă USR -ul?

    Pe oameni normali care nu avem legaturi cu sifonatul banilor de la stat,care nu asteptam sa ne ofere statul pomeni dar care vrem ca statul sa ne respecte si sa ne asigure un mediu corect si previzibil.
    Îi reprezinta pe oameni care muncesc in multinationale cate 12 ore pe zi cu telefoanele atarnate de gat pentru a creea valoare si plati taxe si nu dorim ca acei bani platiti sa fie nici furati nici dati de pomana milogilor de partid care singura lor calitate este de a avea carnet de partid si a lipi afise.
    Mai reprezinta si oameni cu principii si valori care nu renuta la ele doar pt ca este mai greu,
    reprezinta oameni care au vazut in multe tari in europa ca statul te respecta pe tine ca om chiar daca nu esti cetateanul lor si apreciaza munca ta si bani produsi de tine pt acea tara
    reprezinta oameni normali care i-si doresc egalitate in drepturi indiferent daca dai cu sapa sau esti deputat.
    Și nu in ultimul rand reprezinta oameni care dispretuiesc hotia.

    Pe cine reprezinta PSD- ul ? Dar UDMR-ul? Dar PNL –ul condus de PDL- iști?
    Pe cine reprezintă sasul de iohanis?

    Simplu de răspuns : hoția, politicienii penali, analfabetele și analfabeții, târfele și lista poate continua!!!!!!

  2. Si gura noastra nu trebuie sa mananca ceva ? Daca USR reprezinta oamenii normali , noi , astia , invatati cu spaga si parandaratul , ce ne facem ? Suntem noi prosti si hoti , da suntum multi si e de furca cu noi , nu ne lasam usor , pana nu spoliem tara pana la os nu ne lasam !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger