AcasăPoliticaProfeția fostului premier. Orban: „PSD nu va câştiga alegerile prezidenţiale, chiar şi...

Profeția fostului premier. Orban: „PSD nu va câştiga alegerile prezidenţiale, chiar şi dacă va fi susţinut de PNL, decât într-o singură situaţie”

ludovic orbanCe pedepse au primit protestatarii AUR care l-au agresat pe Ludovic Orban. Jandarmii au identificat patru bătăuși

Fostul prim-ministru și ex-președinte al Partidului Național Liberal, actualmente lider al partidului Forța Dreptei e de părere că PSD-ul ar putea câștiga viitoarele alegeri prezidențiale într-o singură situație. Următorul scrutin pentru cea mai înaltă funcție în stat va avea loc în 2024.

Ludovic Orban pare decis să intre în cursa pentru Cotroceni, la următoarele alegeri prezidențiale. Într-un comentariu făcut într-o emisiune TV, actualul lider al Forței Dreptei și-a spus părerea despre șansele pe care le-ar avea PSD-ul să câștige scrutinul prezidențial.

PSD nu va câştiga alegerile prezidenţiale, chiar şi dacă va fi susţinut de PNL, decât într-o singură situaţie, dacă în turul doi se va confrunta cu un candidat nationalist extremist care să nu poată fi votat de electoratul decent, educat, de centru dreapta”, a declarat Ludovic Orban, miercuri, în emisiunea Talk News de la Prima News TV, citat de news.ro.

Orban: „Dacă PSD va intra în turul doi cu mine…”

Nu sunt singurele declarații pe care le-a făcut Ludovic Orban pe acest subiect. Politicianul care a condus, până la un moment dat, PNL-ul, înainte de a pleca din partid și de a înființa Forța Dreptei, a spus și cum vede lucrurile în situația în care viitorul candidat al PSD-ului – al cărui nume, după cum se știe, nu a fost anunțat încă de către social-democrați – ar intra în turul doi al scrutinului pentru Cotroceni avându-l drept contracandidat chiar pe Orban.

Dacă PSD va intra în turul doi cu mine, un candidat de centru dreapta rezonabil, decent, cu experienţă, care are ce spune, eu sunt convins că PSD va pierde alegerile. Sunt un om realist şi în mod evident în gândirea strategică pe care o am nu exclud nicio variantă, astfel încât să fie generată o formulă de susţinere a unui candidat de centru dreapta care să intre sigur în turul doi, dar asta va depinde de conjunctura politică”, a declarat liderul Forța Dreptei, la postul TV amintit.

Ciolacu: Cred că România are nevoie de un președinte de stânga

Recent, Marcel Ciolacu vorbise despre acest subiect al prezidențialelor, spunând că e de părere că România are nevoie de un președinte de stânga. Și declarând că încă nu s-a decis dacă va intra în cursa pentru Cotroceni – știut fiind faptul că anii trecuți candidatul PSD la prezidențiale a fost președintele partidului.

Știți foarte bine că am anunțat în interiorul partidului și în spațiul public foarte clar că desemnarea candidatului pentru funcția de președinte al României din partea PSD se va face cu totul altfel. Nu o să mai fie o decizie a unui număr mic de oameni. Întâi să mă hotărăsc dacă eu voi intra în această competiție. Cu certitudine cred că România are nevoie de un președinte de stânga. Un om care împărtășește principiile de stânga. Este nevoie de o schimbare după 20 de ani pentru cel care va ocupa funcția de președinte al României”, a declarat Ciolacu, luni seară, la România TV.

701 afisari

17 COMENTARII

  1. Ăsta cine mai este? Știm, este o corcitură, un hăndel de securist, securist și el, că doar e de familie meseria, dar totuși, cine e el? Pe cine reprezintă?
    P.S. Am citit doar titlul, nu m-a interesat ce-ar putea lătra un prăpădit bețiv.

    • Orban e masonul la care cotizau toti mafiotii din servicii UM0215 ca sa nu-i deranjeze DNA-ul sauDIICOT-ul de la afacerile cu cocaina,arme,prostitutie si pedofilie.Omul dadea mai departe spaga la judecatori procurori etcetera…de aia e MASON..capisci???

      • El a fost folosit ca umbrela de protectie pentru securisti si astia cotizau la el bani$$$€€€€€££££,adica exact cum erau DorinCocos si Udrea laCotroceni..umbrela de protectie ptr mafioti

      • SCRIPCARUL SICA MANDOLINA MANELISTU , E PROFET MINCINOS
        BETIV NOTORIU , DECAZUT OM POLITIC

    • Sa ne ca’cam cu stroki in motul lui Ludovic si pe toti scamatorii politruci care viseaza „alegeri” si perpetuarea simulacrului .

  2. am vazut ce au facut candidatii electoratului „educat de centru dreapta „. un candidat educat de centru dreapta ai fi tu betivane , mars dracului porcule !

  3. Looserul cu maimuta pe umar mai bine se intorcea in privat ,ca la stat a fost varza…olimpica. Nu te mai strofoca degeaba Orbanele ca tot BOC prietenul Chinei om de stanga va fi presedinte ..in rest va fi o cursa frumoasa cu looseri de renume si multe fumigene.

  4. de cand spurcaciunile masoneriei fac profetii?!
    masoneria rimeaza cu profetia, dar una e din iad, alta din cer.
    organ poate ne da ceva detalii de pe la autoritatea romana pentru cetățenie si despre cat costa cetatenia romana pentru un omulet verde, pe cand era el prim ministru.
    cand țara crăpa de restrictii, masti si plademie, orban era cumva ala care „punea umarul” la achizitia de alte vaccinuri si masti, iar el se trata cu trabuc si wiski in troaca guwernerului, alaturi de turcan si ceilalti?!
    si vine acum cu profetii?!… uite asta inseamna sa ai tupeu de bulangiu!

  5. Cum e sa nu muncesti pe bune, o zi in viata ta, sa dai din gura ani de zile fara sa rezulte si ceva bun din ham-ham, doar cu o singura realizare si aia o pleasca, premier, acum sa tai frunza la caini si sa ai jde mii de lei pensie???
    Tre’ ca mancat ceva cand era.mic.

  6. De cat ori dau pste dihania asta ,mi se cutremura sufletul din cauza revoltei Acest rahat fara vreun merit te revola fara sa vorbeasca dar cand vorbesc se cutremura si peretii de indignare. Mai sunt scarbe penelist proaste care au ruinat tara Iohannis ,bode,Catzu
    Bleah mi-e scarba !

  7. Societatea financiară specializată în toate domeniile de împrumut.
    Vă punem la dispoziție oferte adaptate la toate nevoile dumneavoastră de finanțare cu un credit personal și investim în proiectele dumneavoastră majore.
    Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele.
    Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto.
    Vă însoțim în finanțarea proiectelor dumneavoastră, cum ar fi construcția casei, a birourilor, a afacerii dumneavoastră sau a unui proiect care necesită finanțare externă.
    Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumit: Email: poulaintherese4@gmail.com

  8. Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

    Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

    Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
    Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

    Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

    Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger