AcasăPoliticaPrinţul Charles vine în România. Klaus Iohannis şi-a făcut timp şi pentru...

Prinţul Charles vine în România. Klaus Iohannis şi-a făcut timp şi pentru el

charlesRegele Charles al III-lea face primele concedieri! Zeci de angajați rămân fără joburi

Prinţul Charles al Marii Britanii vine în vizită în România. Se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, miercuri, la Palatul Cotroceni, dar şi cu Custodele Coroanei Române, Majestatea Sa Margareta, la Palatul Elisabeta.

La ora 14.45, Prințul Charles va fi primit la Palatul Cotroceni.

Va vizita şi refugiaţii ucraineni

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei şi Alteţa Sa Regală Principele Consort îl vor primi la Palatul Elisabeta. Tot miercuri, Prințul Charles va vizita centrul pentru refugiaţi ucraineni organizat la Romexpo, unde va fi însoţit de Majestatea Sa Margareta.

Principele de Wales a vizitat Palatul Elisabeta în anii 2011, 2016, 2017 şi 2018. Trebuie remarcat că, în ultimii 25 de ani, el a fost prezent aproape în fiecare an în ţara noastră.

De asemenea, Familia Regală a României participă anual la vizite publice sau oficiale, în Marea Britanie.

author avatar
Andrei Ștefan
433 afisari

5 COMENTARII

  1. Ce majestate Margareta visezi, bā, boule? Care alteta regala print consort? Chiar sugeti asa, fārā nici o rusine, la sperma unor impostori care umbla, ca disperatii, dupā bani, mosteniri inchipuite, orice, numai pleashcā sā fie? Tu ai habar de istorie, de legi, de cutume? Câti bāieti a avut asa-zisul rege Mihai. Dar când a fost încoronat ca rege? Dā-ne si nouā o pozā, ceva. Nu ai, de dobitoc ce esti.

  2. Romania este republica nu monarhie mai nea autorule.De unde majestate si principe.De unde casa regala in Romania?Niste lipitori si linge blide pe care ii ducem in spate.Consuma dar nu produc nimic.

  3. Vedeti ce inseamna se nu se mai studieze istoria la scoala?Ziariciul asta vorbeste de casa regala, de majestate,intr-o tara care la 30 dec.1947 a devenit republica prin abdicarea marionetei regale de atunci si renuntarea ,sub semnatura,pentru totdeauna la asa-zisa coroana a Romaniei.S-a vazut ca in pofida declaratiilor patriotarde ale cetateanului Mihai de Hop in tol,imediat dupa ’89,odata primit in tara a cerut sa i se dea si ce n-a avut.Acum urmasii sai,ca niste trantori ce sunt,continua sa leneveasca ducand o viata de huzur ,pe spatele poporului roman.Cat despre Charly,daca vine fara ganduri ascunse,ii vom ura un sincer, bun- venit.

  4. Asta vine la unguri nu la noi,Uitati-va sa vedeti cine-l primeste si pe unde poposeste prin Transilvania.Legat de bal bal acest ziar daca chiar vrea sa creasca in ochiul cititorilor sa faca investigatii la cati copii din flori – bitangi le zic ardelenii-ar avea acest milog handicapat caruia slugile si lingaii i-au facut statuie in buricul targului pe nedreptai acestuia.O rusine nationala! Ai nostri parinti erau la razboi,iar asta cotcodacea masini si servitoare pe hipodrom si pe la palat.Unii care au fost la botezul lui -mai marii bisericii de la acele vremuri ne spun ca ar fi al atasatului militar al Greciei nicidecum al lui Carol. Nu se rascoala niciun istoric?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger