AcasăPoliticaPrimul la tăiat panglici. Klaus Iohannis, cu girofarul la inaugurarea metroului din...

Primul la tăiat panglici. Klaus Iohannis, cu girofarul la inaugurarea metroului din Drumul Taberei!

IOhannis și Orban nu au mers în acest an la ceremonii în ziua deschiderii școlilor

După aproape nouă ani de așteptare, timp în care s-au omenirea a cunoscut o serie de evenimente marcante, locuitorii cartierului Drumul Taberei au și ei parte, în sfârșit, de un vis împlinit. Îi vizitează Klaus Iohannis, însuși președintele țării, care vine să taie panglica la inaugurarea Magistralei 5 de metrou!

Iată, vedem un prim semn că darea în folosință a magistralei de metrou M5 (Eroilor- Drumul Taberei) reprezintă un eveniment nu doar pentru oamenii din sectorul 6, ci și la nivel politic, căci nimeni altul decât șeful statului, președintele Klaus Iohannis, va fi prezent la ceremonia programată să înceapă la ora 12, la stația de metrou Eroilor.

La inaugurarea Magistralei M5 va asista și premierul Orban, cel care fusese auzit spunându-i ministrului Transporturilor, în ședința de luni a Guvernului, că se vor vedea la darea în exploatare a metroului din Drumul Taberei.

Anunțul lui Bode

De altfel, Lucian Bode a fost cel care a dat marea veste privind deschiderea acestei magistrale pentru călători. „Suntem pregătiți să dăm în trafic, cu călători, magistrala de metrou M5, Drumul Taberei-Eroilor, în cursul zilei de mâine (marți-n.n), 15 septembrie.

Așa cum aţi spus, după semnarea celor două procese verbale de recepție la terminarea lucrărilor, respectiv la punerea în funcțiune, pe data de 11 septembrie, am anunțat public că Metrorex va realiza o serie de activități administrative, astfel încât, începând cu data de 15 septembrie, magistrala M5 să poată fi dată în exploatare, cu călători, în condiții de siguranță și confort”, a susținut ministrul Transporturilor.

492 afisari

14 COMENTARII

  1. Da , sa ne impaunam , PE MERIT ! Sectiunea Raul-Doamnei -Eroilor , inclusiv statia si Depoul Valea Ialomitei , este FINANTATA INTEGRAL DIN FONDURI EUROPENE DIN FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE IN CADRUL POS-T 2007-2013 , POIM 2014-2020 ( 85 % ) SI DE LA BUGETUL DE STAT 15 % . Lucrarile au inceput in noiembrie 2011 , cu PSD la guvernare ramaneau vesnic pe linie moarta , nu i-au interesat progresul Romaniei , i-a interesat progresul lor financiar . C.S -ule , usor cu pianu pe scari , Iliescu cate panglici a taiat cand a pus pe butuci cu Petrica Roman si Nastase toata industria romaneasca ? Daca ramanea PSD la guvernare cu ministrul Cuc la Transporturi , canta cucul pe investitie , si-au umflat buzunarele si dupa ei potopul , Bode se implica , e un ministru foarte bun , toate tronsoanele de autostrazi sunt la turatie maxima , liberalii au facut in 9 luni ce n-a facut pizidaua in 30 de ani de bataie de joc la carma puterii . E simplu de cautat stadiul lucrarilor pe autostrazile din Romania in lucru , ramai placut surprins de realizaril acestui guvern ce a mostenit o visterie goala de la ciuma rosie , confruntat cu o pandemie devastatoare , cu un CCR si Parlament ostil . Strugurii sunt acri , C.S-ule , va cam pute adevarul , nu-i asa ?

  2. sa inauguram si veceele publice, mai taiem o pamblica, primu ministru baga o betie da bucurie,sefu isi inagureaza o alta statuie de ceara, bucurie mare

    • Kosteo , dihorul stalinist , pamblica ministrului pizidist a taiat-o ma-ta la cordonul ombilical cand te-a fatat caine jigodit in sant la Tiraspol , intreaba-l pe Ponta de ce a sistat lucrarile 2 ani la acest proiect si a alocat banii pentru panselute .

  3. Cetatenii din vestul Bucurestiului multumesc guvernului liberal ca s-a tinut de promisiune si au dat in folosinta acest tronson de 7 km . Hai si cu cel dintre Gara de nord si Otopeni .

    • Tocmai am inau gurat niste banane zbarlite cu miros de paci , a fost ceva de munca la un schimb de navetisti de Rabnita ….hihihihihihihihihi

  4. inaugurat dupa noua ani si ne laudam??????? cu fonduri nerambursabile de la ue cand astia au luat toate resursele Romaniei , sunt patroni pe aproape tot !!!!!!!

  5. Mai acu vreo 2,3 saptamani,cu tot circul dupa el,(nu stim dece a omis sa-l convoace si pe Iohanis) Orban a „inaugurat”primul centimetru pe hartie al Centurii Bucurestiului.Cu tot alaiul,cu tiribombe,cu artificii,ca de anul nou.Tambalau mare,prinde la prosti.Atat,ca deocamdata nu lucreaza nimeni acolo.Ceausescu avea tot dreptul sa participe la inaugurarea Metroului,pt. ca Bucurestiul,Romania,nu mai avusese asa ceva.Si sa fim drepti,la „indicatia’ lui s-a facut metroul.Dar astia ? Esti presedinte de 6 ani,si vii sa te ….. pe tine,sa te impaunezi cu o lucrare mult intarziata,care ani de zile a enervat,prin mizeria,diconfortul creat,(dar de neevitat),sute de mii de oameni care au suportat injurand cu naduf,sa se termine odata.Ce sa inaugurezi,o linie de metrou,la care tu nu ai contribuit cu nimic.Cel mult cu nepasare,pt.ca nici macar nu poti face naveta cu ea la Sibiu.Pe banii prostilor,evidennt,ca banii tai nu merg.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger