AcasăPoliticaDEZVĂLUIRI ULUITOARE. Allen Coliban împarte banii primăriei Brașov la clienții USR! Mii...

DEZVĂLUIRI ULUITOARE. Allen Coliban împarte banii primăriei Brașov la clienții USR! Mii de euro pentru like-uri pe Facebook

Allen ColibanPrimarul USR al Brașovului e tot mai aproape de demitere! Allen Coliban i-a supărat din nou pe brașoveni

Allen Coliban este primarul Brașovului, iar instalarea sa în administrația acestui oraș a fost una dintre cele mai aclamate victorii ale USR PLUS la alegerile locale din România. Administrația sa îi deranjează însă pe brașoveni.

Recent, edilul a a semnat un contract dubios cu o firmă care va derula campanii de publicitate în social media. Potrivit bugetul.ro, USR-istul Allen Coliban a semnat în numele Primăriei Brașov, la 26 noiembrie, un contract de prestări servicii, prin atribuire directă, unei firme care o are ca reprezentant legal pe Ivan-Nunvailer Anca Gabriela, soția  unui consiliera județean din USR.

Primarul Allen Coliban, bani către clientela USR

Contractul semnat cu Primăria Brașov are o valoare totală estimată de 21.420 lei, cu tot cu TVA, pentru o lună. Dar, cum respectiva firmă nu este plătitoare de TVA în acest moment, valoarea contractată a serviciilor pentru Primăria Brașov este de 18.000 de lei, potrivit sursei citate.

Primăria Brașov vrea să deruleze diferite campanii pe Facebook printre care o campanie de conștientizare colectare selectivă a deșeurilor, una pentru noi aprecieri a paginii Primăriei sau campanii de conștientizare. Practic, Coliban plătește din banii Primăriei 18.000 lei pentru câteva like-uri pe Facebook unui coleg de partid. Mai exact lui Ivan-Nunvailer Silviu, consilier județean din partea Alianței USR PLUS Brașov, care este asociat în cadrul firmei respective.

Primarul Allen Coliban, acuzat că și-a falsificat CV-ul

Pe numele primarului din Braşov, Allen Coliban, s-a făcut o plângere penală. Presa locală susţine că edilul şi-a falsificat Curriculum Vitae. În momentul în care şi-a redactat CV-ul, aceasta a menţionat că a absolvit studiile unei facultăţi, însă edilul a fost exmatriculat.

În plângerea penală sunt regăsite și declarații a mai multor profesori universitari care l-au contrazis pe Coliban Allen. Edilul susținea că a absolvit Facultatea de Automatizări și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice din București, însă nu a finalizat studiile universitare.

author avatar
Andreea Vlad
1.030 afisari

6 COMENTARII

  1. Nu stiu la ce s-au asteptat „alegatorii” din Brasov, cand au pocalit voturile pentru un nene scolit prin nu se stie ce ong -uri obscure. Nu stiu insa ce „pazeste” restul consilierilor, ca doar n’or fi toti de la partidul pitifelnicilor. L-ati vrut ??? Il aveti. Nu-i bun decat de smechereala, ca toti ceilalti.

  2. sa se spele pe cap cu el securitatea si acolitii care i-au adus la putere . ma mir ca nu este unul din asta si la cluj , probabil ca boc este la fel .

    • Daca face el metrou pe 20 km… Aia ii faci pe jos in 2 ore. Da de ce sacnu tocam banii colectati cu greu. Uite bani pt asistentele Ati care umbla precum cosmonautii de mai bine de 2 ani. Uitlte a 13 pensie si salar de 🎄…

  3. Nu a confirmat performantele lui Scripcariul dar nici nu se face de ras ca Neicusor, Alien. As putea spune ca e cel mai bun din Usr fata de Armand sau domnul Drula omul,,, or alte poame. E important sa va fixati pretențiile ca cetateni apoi cei edili nu se pot abate mai jos ci peste sau la fel.

  4. E de competenta DNA….care doarme in papuci cand e vorba de USRplus….Aia mica de la sectoru’ 1 cica nu i a lasat pe consilierii PNL si PSD sa intre in primarie…cica e a ei zestre…de la soacra sa….) Tot abuz in serviciu e….Daca facea asa Tudorache…era spectacol cu catuse…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger