AcasăPoliticaPrimarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, îndemn pentru cetățeni la final de campanie

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, îndemn pentru cetățeni la final de campanie

Daniel BalutaPrimarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, îndemn pentru cetățeni la final de campanie / foto: facebook.com/danielbalutaprimar

Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, a vorbit, în cadrul unui interviu, despre modul în care a văzut această campanie electorală, despre proiectele pe care le-a finalizat în perioada 2016-2020, dar și despre proiectele cu care vine în noul mandat.

Acesta spune că își dorește să continue proiectele de modernizare şi dezvoltare ale Sectorului 4, potrivit News.ro.

„Fiecare campanie are specificul ei. Anul acesta, din cauza pandemiei SARS-CoV-2 am fost constrânşi să ne supunem rigorilor impuse de nevoia de a ne apăra sănătatea. Întâlnirile faţă în faţă au fost limitate, la fel şi adunările în pieţe, parcuri şi aşa mai departe. Am găsit noi căi de a ajunge la oameni.”, a declarat Daniel Băluță.

Edilul sectorului 4 al Capitalei spune că „a remarcat că foarte puţini candidaţi au venit cu un program concret, închegat, pentru oameni”. „Cei mai mulţi au aruncat în luptă calomnia, critica, şantajul. Au jignit, au miniţit, au manipulat.”, este de părere Daniel Băluță.

Ce părere are Daniel Băluță despre propria campanie

Acesta a vorbit în cadrul interviului și despre campania pe care a avut-o. „A fost plină, antrenantă, provocatoare şi frumoasă. Am avut ocazia să cunosc, dar şi să reîntâlnesc, atât direct cât şi virtual, extrem de mulţi oameni din sectorul nostru care mă susţin, care îşi doresc să vadă noile proiecte împlinite. Am avut prilejul să descopăr noi nevoi ale cetăţenilor de aici, pentru care deja am soluţii şi sunt nerăbdător să le pun în practică, împreună cu echipa mea. (…) Această interacţiune intensă cu oamenii care locuiesc în sectorul 4 mi-ar plăcea să o continui şi după data de 27 septembrie. (…)Sincer, sunt deosebit de onorat de încrederea bucureştenilor din Sectorul 4.”, a declarat politicianul.

Mândru de proiectele pe care a reușit să le realizeze

Daniel Băluţă a vorbit și despre câteva dintre proiectele pe care le-a finalizat în calitate de primar al Sectorului 4.

„În aceşti 4 ani am început modernizarea masivă a Sectorului 4 şi am investit major în sănătate, în infrastructură, în educaţie. Am început să construim pentru protejarea mediului înconjurător şi îmbunătăţirea calităţii aerului din sudul Bucureştiului şi, până acum, am plantat peste 30.000 de copaci şi am amenajat mii de spaţii verzi.

Am am reuşit să anvelopăm peste 600 de blocuri şi am reabilitat şi am pus în siguranţă şcolile şi grădiniţele din întreg sectorul. Am construit peste 200 de locuri de joacă, unde copiii noştri pot să îşi petreacă timpul şi pot face mişcare în aer liber în condiţii de igienă şi siguranţă. Am amenajat cea mai mare parcare publică din Bucureşti. Peste 750 de locuri sunt deja folosite de bucureşteni în ”Parcarea cu Tei” de lângă Palatul Naţional al Copiilor. Am început programul de digitalizare a administraţiei locale şi mă pot mândri că Sectorul 4 este cel mai SMART sector din Bucureşti”, spune el.

Daniel Băluţă, despre proiectele pe care le are pentru viitor

„Programul pe următorii 4 ani este şi mai complex. (…) Despre unele dintre proiecte am vorbit deja, pe unele dintre ele le-am demarat. Vom construi o staţie de metrou în cartierul Berceni, care va transforma zona de sud a Bucureştiului într-un veritabil hub de business. Am primit banii – 50 milioane euro de la Ministerul Fondurilor Europene şi pot spune că am intrat în linie dreaptă cu acest proiect.

Începem, împreună cu Federaţia Române de Hochei pe Gheaţă, construcţia unui patinoar olimpic în curtea Liceului Traian Vuia, pe un teren de 2,5 hectare. Patinoarul va fi acoperit şi va avea peste 1.500 de locuri în tribune. Va găzdui atât campionate naţionale şi internaţionale de hochei şi patinaj artistic, cât şi diferite spectacole pentru public. Aducem o nouă premieră şi vom construi primul teatru din Sectorul 4! Va fi amplasat în parcul Tudor Arghezi pe care îl amenajăm pe Bulevardul Metalurgiei (…) Vom finaliza programul de extindere şi modernizare a infrastructurii rutiere , dar şi reabilitarea termică a tuturor blocurilor din sector. Sunt doar câteva proiecte pe care le avem în vedere şi povestesc acum despre ele pentru că mie îmi place să vorbesc aplicat, despre ce am făcut.”, a mai spus el.

Mesajul edilului la final de campanie

„Îi rog să iasă duminică la vot. Fără teamă. Să iasă masiv la vot. Şi să aleagă pentru o viaţă bună, tihnită. Să aleagă continuitatea, cu gândul la copiii lor, la viitorul copiilor lor. Participarea la vot nu îi va supune niciunui pericol. Îi asigur cu toată fermitatea de acest lucru. Suntem pregătiţi şi le asigurăm toată siguranţa în secţiile de votare. Avem măşti, avem dezinfectanţi, vom asigura păstrarea distanţei sociale. Am luat absolut toate măsurile pentru ca votul să se desfăşoare în cele mai sigure condiţii. Hai, că se poate! Duminică, votăm pentru copiii noştri!”, le-a transmis Daniel Băluță cetățenilor din sectorul pe care-l adminstrează de 4 ani.

author avatar
Andreea Vlad
354 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger