AcasăPoliticaPrimarul Nicușor Dan anunță că e „la curent” cu problemele termoficării: „Se...

Primarul Nicușor Dan anunță că e „la curent” cu problemele termoficării: „Se vor remedia înainte de Crăciun”

(sursa foto: Facebook/Nicușor Dan)

Neajunsurile ce țin de furnizarea apei calde – dar și a căldurii – în București au ajuns deja să îi exaspereze pe unii locuitori ai Capitalei, care, acum că e tot mai frig afară, în prag de decembrie, se văd nevoiți să apeleze la oale și crătiți pentru a încălzi apa să se poată spăla, dar și haine groase cât să îndure temperaturile scăzute din case.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, luni, că e „la curent cu problemele termoficării”, despre care a recunoscut, într-o postare pe Facebook, transmisă luni, că „s-au accentuat începând cu săptămâna trecută”.

Promisiunea primarului: Se vor remedia înainte de Crăciun la CET Sud

Edilul Bucureștilor a informat că a avut luni „o discuție de lucru” cu Elcen și Termoenergetica. Dar și când ar urma să se remedieze situația – atât la CET Vest, cât și la CET Sud. „Dincolo de problemele curente ale Termoenergetica (starea conductelor), înrăutățirea de săptămâna trecută a venit de la capacitățile de producție ale Elcen, dintre care unele au avut dificultăți la început de sezon rece.

Acestea s-au remediat la sfârșitul săptămânii trecute la CET Progresul, se vor remedia la sfârșitul acestei săptămâni la CET Vest și se vor remedia înainte de Crăciun la CET Sud. Tot în jurul Crăciunului, conform graficului, va porni și centrala provizorie de la Titan.

Acum se lucrează și la avaria apărută în cursul dimineții, care afectează locuitorii din cartierul Tineretului”, a mai anunțat Nicușor Dan, în 28 noiembrie.

Acesta și-a încheiat mesajul cu o promisiune menită să mai țină de cald, dacă tot sunt probleme cu apa caldă și căldura. „Vă asigur de buna credință a tuturor oamenilor implicați care lucrează permanent ca să trecem iarna cât mai bine”, a susținut primarul Capitalei, in finalul postării sale.

author avatar
Andrei Coman
144 afisari

3 COMENTARII

  1. Eu imi fac clisma cu agentul termic, este călâi, daca era puțin mai fierbinte, mă și dilata bine.

  2. VINE MOSH NICULAE CU SCULA BALAIE
    VINE VINE MOSH CRACIUN CU MANUELA FACUTA SCRUM
    VINE SHI MOSH GERILA CU SCHMECHERIA CAT BERILA
    VINE VINE PRIMAVARA IES GIGEI IN TOATA TZARA
    CIUPERCUTZE PE CARICI…SCULAMENT FARA LINDICI…
    O S-O BELITZI ASHA MAI COPII,,,
    LA PONEII SHI BIDIDII
    DRAMBA NESHIMTZITA SI GAOAZA NESPALATA…
    FLORI DE MUCEGAI IN/PENTRU/LA LUMEA TOATA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger