AcasăPoliticaPrimarul Chirica aruncă vorbe grele după episodul cu iaurtul, acuzând o manipulare:...

Primarul Chirica aruncă vorbe grele după episodul cu iaurtul, acuzând o manipulare: ”Agarici” – VIDEO

Primarul Chirica aruncă vorbe grele după episodul cu iaurtul, acuzând o manipulare: ”Agarici” - VIDEO/ captură video

Deși susține că a trecut peste momentul în care, de ziua Unirii Mici, a fost stropit cu iaurt, în văzul lumii, în Piața Unirii din Iași, spusele sale par să îl contrazică pe edilul Mihai Chirica.

Vorbind despre acel ”moment neplăcut din punct de vedere al demnității de primar”, edilul a acuzat faptul că în stradă erau ”bătrânei” care nu ar înțelege ce e o autostradă, cu referire la Autostrada A8, și l-a criticat pe Cătălin Urtoi, susținător al proiectului autostrăzii.

”Motivația cred că este datorată unor frustrări pe care le-a acumulat de-a lungul timpului, care ușor-ușor probabil s-au și transformat într-o mică nebunie (…) curios este faptul că nu l-a zărit nimeni, mai ales că avea antecedente în ceea ce privește agresarea unor demnitari”, a declarat în primă fază Mihai Chirica, la un post TV local.

”Îi reproșez lui Urtoi că a manipulat niște oameni. Proiectul Autostrada este un proiect important pentru noi, dar nu manipulăm, nu aducem oameni, nu îi facem de râs (…), dar de ce să necăjesc niște bătrâni (…) deci au manipulat (…) dintre toți agaricii ăștia care se bat cu cărămida în piept, între ghilimele folosesc jargoanele astea, spunand că ei luptă pentru autostrada, ei de fapt au niște interese foarte mizerabile și mărunte”, a acuzat primarul din Iași.

Reacția lui Urtoi

Cătălin Urtoi a reacționat la spusele primarului, transmițând un mesaj pe Facebook. Iată-l:

”În această seară, Primarul Iașului a avut o intervenție la o televiziune locală – TVLife.

În cadrul acestei emisiuni, atât eu cât și colegul meu Ionel Apostol am fost jigniți fără ca moderatorul emisiunii să intervină.

Au fost jigniți inclusiv oamenii din Piața Unirii care au decis să vină alături de noi pentru susținerea autostrăzii UNIRII-A8.

Avem imagini care arată modul civilizat în care am manifestat, fără să jignim autoritățile.

În timpul serviciului religios toți participanții au ascultat cu pioșenie „Tatăl Nostru” și s-au rugat pentru binele acestui popor.

La depunerea coroanelor de flori din partea Armatei Române cei din Piață au strigat „La mulți ani” și au aplaudat.

La depunerea coroanelor de flori din partea Senatului, Camerei Deputaților și Primăria Iași s-a strigat continuu „Vrem Autostradă”

S-au spus lucruri neadevărate în cadrul acestei emisiuni, fapt pentru care vom cere un drept la replică, sau ne vom adresa CNA-ului în baza art. 51, 52 din https://lege5.ro/…/dreptul-la-replica-si-la-rectificare…”, a scris acesta pe Facebook.

author avatar
Andrei Coman
415 afisari

3 COMENTARII

  1. Mai lasati-o dracu cu expresia „unirea mica”. Este UNIREA PRINCIPATELOR ROMANE agaricilor, iar cealalta de la 1 Decembrie este cunoscuta in istorie ca MAREA UNIRE A ROMANILOR ce a fost declarata ca zi nationala! Mai puneti mana pe o carte de Istorie incultilor, mai ales ca acum se va scoate din programa scolara si se va introduce studierea Prostologiei!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger