AcasăPoliticaPrimarul care a pus „monopol” pe o comună din țară vrea să...

Primarul care a pus „monopol” pe o comună din țară vrea să candideze pentru al optulea mandat. Cum a reușit cel supranumit „Patriarhul” să se mențină la putere

Primarul supranumit „Patriarhul” mai vrea un mandat, deși a câștigat ultimele alegeri „la mustață”/ Sursă foto: Doinel Grumezescu - Facebook

Un primar din județul Neamț vrea să candideze la alegerile locale pentru al optulea mandat consecutiv, tot din partea partidului pe care îl reprezintă de ani de zile.

Doinel Grumezescu, în vârstă de 58 de ani, a ajuns la conducerea primăriei din comuna Bozieni încă din ianuarie 1990, iar de-a lungul timpului a reușit să câștige încă din primul tur de fiecare dată când au fost alegeri locale.

Primarul, cunoscut drept Patriarhul” de către ceilalți lideri locali din Neamț, a candidat în cazul celor șapte runde de alegeri locale doar din partea PSD sau PSDR.

„Partiarhul”, la conducerea comunei încă din 1990

Doinel Grumezescu și-a început cariera profesională în comuna pe care în prezent o conduce drept agronom în cadrul CAP Bozieni, în 1981.

Ulterior, în 11.01.1990 este desemnat primar interimar de către Frontul Salvării Naţionale Bozieni iar de atunci a rămas la conducerea comunei.

Vrea al optulea mandat

Deși la ultimele alegeri, din 2016, Doinel Grumezescu a câștigat „la mustață”, având 42.13% din totalul voturilor, comparativ cu contracandidatul său care a fost susținut de 42.22% din votanți, primarul vrea să candideze și pentru al optulea mandat, potrivit unor surse citate de stiri-neamt.ro.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
251 afisari

2 COMENTARII

  1. Tircavule, beliti ochii pe ce scrieti. Vezi ca 42,13 e mai nic decat 42,22 si nu putea fi reales primar. E o diferenta de 9 voturi per total.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger