AcasăPoliticaNicușor Dan o dă la întors cu declarația cu bebelușul și frigul...

Nicușor Dan o dă la întors cu declarația cu bebelușul și frigul în casă. Ce le recomandă bucureștenilor

nicusor danNicușor Dan, audiat la DNA! De ce a ajuns primarul Capitalei în fața procurorilor anticorupție

Primarul Capitalei și-a nuanțat declarația făcută recent, cum că medicul i-ar fi recomandat soției sale să „să ţină mai frig în casă” pentru bebelușul lor.

Mai nou, Nicușor Dan dă de înțeles că nu a vrut să sugereze că populația va trebui să ia măsuri drastice de economisire. Afirmația a fost „o nuanță” din viața sa privată, susține edilul Capitalei.

A fost o chestiune absolut periferică. O jurnalistă care a insistat cu o întrebare și eu am răspuns cumva, jumătate în glumă. Cum să spun, când ești politician, prima oară consultantul te învață să ai grijă ce spui, ca nu cumva să se interpreteze după aceea și marea majoritate o fac. Și după aceea, cumva ne mirăm că toți politicienii vorbesc ca televizorul, așa. Deci, a fost o chestiune periferică”, a afirmat Nicușor Dan, duminică seară, la Digi24.

Nicușor Dan: „A fost pur și simplu o nuanță”

Întrebat, concret, ce a vrut să spună, mai ales că a folosit „frig” și recomandarea medicului pentru bebeluș, în aceeași frază, Nicușor Dan a răspuns: „Am vrut să dau un detaliu din viața mea privată, nu mi-am închipuit vreodată că el o să devină titlu de presă”.

„Asta a fost, o, cum să zic, o formă de… în niciun caz nu a fost o recomandare sau… A fost pur și simplu o nuanță din viața mea privată pe care am prezentat-o și am avut surpriza s-o văd mai târziu știre de presă”, a spus primarul Capitalei.

Ce ar fi de făcut. Primarul listează „lucruri de bun-simț”

Pe de altă parte, la capitolul „ce este de făcut”, primarul Bucureștilor a vorbit despre „lucruri de bun-simț”, dar nu ar fi vorba de gesturi de ieri, de azi, ci de „ani de zile”, susține Nicușor Dan. Așadar, nu s-ar putea vorbi de recomandări drastice de economisire.

„Dacă vorbim de ce este de făcut, lucrurile astea sunt de făcut de ani de zile, pentru că a economisi energia este o chestiune de mediu și sunt niște lucruri de bun-simț: să închizi lumina în camera din care pleci, să închizi calculatorul când nu mai lucrezi cu el și toate lucrurile astea, să nu lași obiecte în priză când nu ai nevoie de ele, toate aceste lucruri”, a spus Nicușor Dan.

Nicușor Dan: „Să încercăm să înlăturăm risipa în ceea ce privește consumul de energie”

Nicușor Dan a căutat să mai explice un aspect. „Pe de o parte, ca să fie foarte clar, noi ca autorități avem obligația să facem tot ce ține de noi pentru ca cetățenii care sunt deserviți de sistemul centralizat de încălzire să le ofere posibilitatea să stea în casă la temperatura pe care dumnealor o doresc, deci ca să fie foarte clar.

În ceea ce privește ce trebuie să facem fiecare din noi în casă este o chestiune care este conectată cu mediul, să încercăm să înlăturăm risipa în ceea ce privește consumul de energie”, a susținut Nicușor Dan.

Ce spusese Nicușor Dan zilele trecute

Precizările primarului vin după ce o declarație a sa, pe marginea reducerii consumului de energie, a atras în mod special atenția opiniei publice.

Avem un bebeluş şi medicul i-a recomandat soţiei să ţină mai frig în casă, ca să mănânce mai puţin, să nu aibă reflux”, spusese Nicușor Dan, zilele trecute, răspunzând unei întrebări.

author avatar
Andrei Coman
550 afisari

9 COMENTARII

  1. Sa sti ca am hârtie igienica si pentru tine Nicusor. Daca stam rau si cu gazu deci si prezervative iti pot da chiloti putem imparti si apa de gargara, feonu etc. De frica acum femeile nici nu mai consuma vibrator o sa treaca manual totu.

  2. Politicieni tampiti.
    Fiecare dace ce vrea in casa, cascada clipocitoare, vatra , jocuri de lumini, jacuzi cu jet relaxant, 23 grade din podele, fante de caldura cu muzicuta, perdele de apa, minipatinuar artificial…

  3. Daca in loc d primar ati ales un fatalau asta aveti …un fatalau !In privinta pupezei roz ,mi se pare ca bati campii si delirezi Fiecare ,,dace” ce vrea iar tu daca ai tras pe nas crezi ca poti insira baliverne pe aici ?Posteaza in alta parte gloaba globalista !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger