AcasăPoliticaPrimarul Capitalei îl nedumerește pe Cîțu: Merg pe stradă și mă întreabă...

Primarul Capitalei îl nedumerește pe Cîțu: Merg pe stradă și mă întreabă lumea – VIDEO

Primarul Capitalei îl nedumerește pe Cîțu: Merg pe stradă și mă întreabă lumea - VIDEO (foto: Facebook)

Premierul Florin Cîțu se declară ”nedumerit” de faptul că Nicușor Dan, actualul edil al Capitalei, și pe care PNL-ul l-a sprijinit în cursa pentru Primăria Generală, la alegerile de anul trecut, nu a făcut pasul pentru a se alătura formațiunii liberale. Partidul pentru șefia căruia Cîțu candidează la congresul PNL din această toamnă.

”Sunt nedumerit. Pentru că existau foarte mult variante până acum. Să fii membru al PNL este o mândrie. (…) Vom fi cel mai mare partid politic din România”, a declarat Cîțu, marți seară, la Digi24.

Cîțu: Mă întreabă lumea de ce nu e tăiată iarba

Pe de altă parte, întrebat în această privință, premierul s-a ferit să spună concret dacă este mulțumit de ce se întâmplă cu Bucureștiul, însă nu a ascuns că oamenii îl întreabă despre anumite situații care îi supără, când vine vorba de aspecte ce țin de urbea pe care edilul Nicușor Dan o conduce de luni bune deja.

”Merg pe stradă și mă întreabă lumea de ce nu e tăiată iarba nu știu în ce parc, de ce nu se ridică gunoiul. (…) Și atunci le spun că eu voi face tot ce pot, voi transmite mesajul către primarul general sau primarul de sector, dar atribuțiile sunt ale primarilor”, a declarat Cîțu.

În același timp, șeful Guvernului a adus în discuție faptul că lipsa de performanțe în cazul unui primar susținut de coaliție nu e trecută cu vederea, în sensul că alianța de la guvernare ”decontează”. ”Încă nu îmi dau seama (ce nu merge-n.n). Ne afectează pe noi toți, pentru că decontăm toți, această coaliție decontează. Dacă un primar susținut de noi nu are performanțe, cu toții decontăm”, a menționat premierul.

Firea: Au transformat Capitala în cel mai blocat oraș, din care fug investitorii

Fosta șefă de la Primăria Generală, social-democrata Gabriela Firea, stă, la rândul său, cu ochii pe ce se întâmplă în București și pe activitatea lui Nicușor Dan, iar criticile nu întârzie să apară.

”Dezastrul “dreptei unite” – bilanțul la 10 luni cu noii aleși locali! Au promis un nou București, curat și dezvoltat, și au transformat Capitala în cel mai blocat oraș, din care fug investitorii, se pierd locuri de muncă, unde nu se mai lucrează pe niciun șantier, nu se mai investește în spitale, nu se onorează prestațiile pentru persoanele cu dizabilități. Bucureștenii au trecut prin cea mai grea iarnă – cele mai lungi și dese avarii, acum – pe caniculă -, nu este apă caldă -, transportul public s-a scumpit și a devenit aglomerat (s-au scos autobuze de pe anumite linii), mizerie, șobolani, țânțari! Aceaste este concluzia la 10 luni și, din păcate, lucrurile în București merg din rău, în mai rău!”, a scris Firea, pe Facebook, în 16 iulie.

335 afisari

1 COMENTARIU

  1. Un sondaj de opinie facut de CURS foarte recent a relevat ca USRu are intentie de vot la nivelul capitalei de peste 25%!!! Ceea ce inseamna ca bucureștenilor le place prestatia primarilor usriști,inclusiv cocothilde! Așa ca nu va mai plingeți! Ce ati votat aia aveti!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger