AcasăPoliticaPrimarul Capitalei, atacat frontal. Firea: „Rând pe rând, pică promisiunile lui Nicușor...

Primarul Capitalei, atacat frontal. Firea: „Rând pe rând, pică promisiunile lui Nicușor Dan în fața bucureștenilor!”

Primarul Capitalei, atacat frontal. Firea: „Rând pe rând, pică promisiunile lui Nicușor Dan în fața bucureștenilor!” (sursa foto: Facebook/Gabriela Firea)

Noi critici la adresa actualului primar general al Capitalei, Nicușor Dan, din partea predecesoarei acestuia în fotoliul de edil al Bucureștilor.

Social-democrata Gabriela Firea îi reproșează actualului edil al Capitalei că nu-și respectă promisiunile făcute bucureștenilor în campania electorală, adică până ca Dan să ajungă să câștige mandatul de primar, în urmă cu aproximativ doi ani.

Principala nemulțumire exprimată de fostul primar al Bucureștilor ține de gestionarea spațiilor verzi.

Reproșuri pe tema murdăriei din parcuri

<<“Noul București” a fost doar un slogan de campanie. Rând pe rând, pică promisiunile lui Nicușor Dan în fața bucureștenilor!

A promis un “management corect al spațiilor verzi”. Bucureștenii au primit în schimbul votului parcuri abandonate și murdare, le-a fost interzis accesul în parcuri pentru că acolo se organizau concerte și se analizează “privatizarea” parcurilor.>>, susține Gabriela Firea, într-un mesaj transmis marți, 16 august, pe o rețea de socializare.

Firea: „De prietenii săi cu restaurante și case în parc când se atinge?”

Și nu sunt singurele critici ce vin din direcția social-democratei, prin intermediul postării făcute pe Facebook. „Nicușor Dan pare că a fost apărătorul spațiilor verzi doar până a reușit să decidă asupra spațiilor verzi!

P.S.: de prietenii săi cu restaurante și case în parc când se atinge?”, mai notează Firea.
Cât să fie și mai clar mesajul său, Firea atașează și o fotografie, cu două citat considerate concludente, cu declarații ce i-ar aparține lui Nicușor Dan, datând din 2019 și, respectiv, din acest an. Iată-le:

Copac doborât de vânt în Herăstrău

Mesajul Gabrielei Firea vine la doar o zi după ce de pe pagina de Facebook a Companiei Municipale Parcuri și Grădini București S.A. se aflase că un copac, aparent sănătos, a fost doborât de vânt în Parcul Herăstrău. Iar un alt arbore a ajuns la pământ, de această dată în Parcul Floreasca.

„Se întâmplă, din când în când, ca un copac (aparent sănătos) să cedeze daca vântul bate puțin mai tare”, au transmis reprezentanți ai companiei menționate, în dimineața zilei de 15 august.

 

188 afisari

5 COMENTARII

  1. hai cu propaganda moi sdista

  2. Cat de gretoasa poate sa fie sarma-n cur ea chiar nu realizeaza ca provoaca scarba? Huoo curva penala dispari cu tot cu pandele securistoidul tau

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger