AcasăPoliticaPrimarul Băluță, discuții cu mai mulți oameni de afaceri israelieni, din cadrul...

Primarul Băluță, discuții cu mai mulți oameni de afaceri israelieni, din cadrul delegației care l-a însoțit în România pe președintele Reuven Rivlin

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, s-a aflat la aceeași masă a discuțiilor cu o delegație a oamenilor de afaceri care l-au însoțit în România pe președintele statului Israel, Reuven Rivlin.

Primarul Băluță a primit vizita delegației oamenilor de afaceri israelieni în cursul zilei de joi, 10 iunie.

Au fost discuții importante, mai ales că, din câte se menționează într-un comunicat al instituției conduse de către Daniel Băluță, investițiile masive făcute de Sectorul 4 în ultimii ani în domeniul digitalizării și al soluțiilor smart-city atrag deja noi oportunități de dezvoltare.

E de precizat faptul că această delegație, condusă de Călin Coșar, președintele Camerei de Comerț și Industrie România-Israel, a fost formată din reprezentanții celor mai performante șase companii israeliene, specializate în a oferi soluții de tip smart-city în domenii de importanță strategică precum securitate, comunicații, transport sau mediu, reiese din același comunicat.

Băluță: Acest lucru înseamnă că Sectorul 4 se află pe drumul cel bun

În tot acest context, s-a mai aflat că oamenii de afaceri israelieni și-au manifestat intenția de a studia îndeaproape mecanismele de tip smart-city, implementate deja cu succes în sectorul 4, cunoscut în cadrul comunității de afaceri internaționale, ca fiind cea mai dezvoltată unitate administrativ-teritorială din Capitală, din punctul de vedere al digitalizării serviciilor publice.

La finalul prezentării proiectelor implementate sau în curs de realizare din sectorul pe care îl conduce, primarul Băluță și-a anunțat deschiderea în vederea unor viitoare colaborări.
“Suntem deosebit de onorați că efortul comunității noastre de a digitaliza cât mai multe dintre serviciile oferite cetățenilor devin vizibile și la nivel internațional. Acest lucru înseamnă că Sectorul 4 se află pe drumul cel bun și că, în curând, investițiile noastre vor aduce cu ele o creștere semnificativă a calității vieții oamenilor.

În demersul nostru, suntem deschiși să colaborăm și să încheiem parteneriate cu unele dintre cele mai bune companii din lume, precum cele pe care le reprezentați”, a declarat Daniel Băluță.

Mai mult, din rândul proiectelor discutate, cele privind infrastructura rutieră și cele privind implementarea conceptelor de Green-Deal și Bauhaus European au atras deja atenția investitorilor.

Care au identificat și primele oportunități de colaborare, ce urmează a fi studiate în perioada următoare de către autoritatea locală și adaptate necesităților și cerințelor comunității Sectorului 4, se mai precizează în comunicat.

author avatar
Andrei Coman
297 afisari

2 COMENTARII

  1. Scuze asseturi nu asalturi. Corectorul bata-l vina

    Stie cineva sa-mi spuna de ce poartă măști indivizii astia? Presupun ca sunt toti la zi cu vaccinul sau macar cu testul trăiască Partidul Comunist Român

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger