AcasăPoliticaPrimar PSD și șase funcționari publici, reținuți! Sunt suspectați de turism electoral...

Primar PSD și șase funcționari publici, reținuți! Sunt suspectați de turism electoral la alegerile locale din 27 iunie

primarPrimar PSD și șase funcționari publici, reținuți! Sunt suspectați de turism electoral la alegerile locale din 27 iunie

Primarul comunei dâmbovițene Cojasca, Gheorghe Victor, a fost reținut miercuri dimineață. Acesta este suspectat că ar fi ajutat zeci de oameni să îşi facă vize de domiciliu în localitate.

Alături de edil au ost reținuți și șase funcționari publici – două femei care lucrează la SPCLEP Cojasca și alte patru angajate din primărie.

Cei șase funcționari publici sunt acuzați pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu în formă continuată, fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată, fals informatic în formă continuată și fals intelectual în formă continuată, în timp ce primarul este cercetat pentru complicitate la aceste infracțiuni.

Primarul din Cojasca, săltat de mascați

Marți dimineață, primarul comunei Cojasca s-a trezit cu mascaţii la poartă, iar poliţiştii şi procurorii i-au verificat casa, apoi sediul primăriei. Căutau probe care să susţină acuzaţia potrivit căreia edilul-șef ar fi ajutat 67 de persoane să îşi facă mutaţie în comună.

La Cojasca se vor organiza alegeri parţiale pe 27 iunie, după ce Consiliul Local a fost dizolvat, pe motiv că mai mulţi aleşi locali lipseau sistematic de la şedinţe.

Procurorii au deschis un dosar penal privind infracţiunile de abuz in serviciu în formă continuată şi fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată.

author avatar
Andreea Vlad
445 afisari

2 COMENTARII

  1. A facut mutatii in comuna la 6 familii cu copii care voiau sa si faca si ei un rost in comuna Deoarece este PSDist trebue inchis Dar Eugen Tomak care a facut romani cu acte vreo 2000 de ukraineni pe mita Asta e bine asa i ?El este de al vostru !Si zici ca aici nu e ca in Belarus Ba cred ca e mai rau!

  2. Pe asta il ia ca a facut mutatie la cativa insi ,vedeti ca la Dragodana sau alte comune e o practica si aia au avut sute de vize de flotanti acolo nu verifica , ca nu sunt interese.
    La Cojasca sunt ajutati sa castige PNL ….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger