AcasăPoliticaPrima reacţie a Ralucăi Turcan după ce Florin Cîțu a trimis Corpul...

Prima reacţie a Ralucăi Turcan după ce Florin Cîțu a trimis Corpul de Control peste ea

Raluca turcanPrima reacţie a Ralucăi Turcan după ce Florin Cîțu a trimis Corpul de Control peste ea

Ministrul Muncii Raluca Turcan a transmis că nu a fost anunţat de controlul demarat de Ministerul Finanțelor. Aceasta a încercat de foarte multe ori să remedieze problema banilor pentru pensii, însă nu a fost posibil deoarece nu a avut sprijinul premierului României.

Mai mult decât atât, Turcan a oferit explicaţii şi a arătat că s-au luat bani de la alocațiile copiilor pentru a plăti pensiile în ultima lună.

„Eu?! Cum aș putea eu să cunosc planul de control de la Ministerul Finanțelor?”, a replicat Raluca Turcan, interpelata dacă știa de planul de control demarat de Ministerul Finanțelor din data de 19 noiembrie.

„Dacă spun că a plecat din 19 noiembrie, atunci e o neconcordanţă. Ieri am înregistrat oficial această solicitare la Ministerul Muncii. Dacă vizează bugetul de pensii, nu s-au exprimat corect. Se referă la patrimoniul privat şi public al Ministerului Muncii, lucru care nu s-a făcut din 2015”, a mai punctat aceasta.

Finanțele verifică 17 ministere

Direcția Generalã de Inspecție Economico-Financiară, din cadrul Ministerului de Finanțe, efectuează marți, 23 noiembrie, 20 de acțiuni de inspecție la 17 ministere, printre care și Ministerul Muncii și Protecției Sociale, precum și la alte trei autorități publice, anunță Ministerul Finanțelor.

Acțiunea de inspecție la Ministerul Muncii și Protecției Sociale a fost demarată în 19 noiembrie 2021, simultan cu alte 17 acțiuni de verificare.

Reamintim faptul că ieri, 22 noiembrie 2021, Raluca Turcan l-a atacat pe Florin Cîțu i-a cerut demisia și l-a acuzat că ar fi în stare să joace banii de pensii la poker. Replica președintelui PNL nu a întârziat să apară.

„Raluca Turcan, dacă avea ceva de spus putea venea la BPN, nu să spună în presă. Dacă nu sunt bani de pensii, este Ministrul Muncii, să-și asume”, a transmis Florin Cîțu.

author avatar
Andreea Vlad
1.067 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger