AcasăPoliticaPrima reacție a premierului Ciucă după votarea rezoluției în PE: „Admiterea în...

Prima reacție a premierului Ciucă după votarea rezoluției în PE: „Admiterea în Spațiul Schengen tocmai a… ”

(sursa foto: Facebook/Nicolae Ciucă)

„România a mai făcut încă un pas către admiterea în Spațiul Schengen” – a transmis premierul Ciucă, marți, după votarea rezoluției de către Parlamentul European.

Șeful Guvernului și, totodată, președintele PNL, a reacționat pe Facebook la vestea ce s-a aflat în cursul acestei după-amiezi.

„România a mai făcut încă un pas către admiterea în Spațiul Schengen: Parlamentul European a votat o rezoluție prin care cere Consiliului Uniunii Europene să aprobe intrarea țării noastre în spațiul de liberă circulație. Votul covârșitor în favoarea cauzei României a venit pe fondul susținerii pe care o avem din partea Partidului Popular European, care are cel mai numeros grup de europarlamentari”, a susținut Ciucă, în mesajul postat pe rețeaua de socializare amintită.

Ciucă: „Admiterea în Spațiul Schengen tocmai a intrat pe ultima sută de metri”

Liderul de la Palatul Victoria a ținut să menționeze ce a făcut delegația PNl la cel mai recent congres al PPE, ce a avut loc în vară, la Rotterdam. „La ultimul congres al PPE, ținut la Rotterdam, în iunie, delegația PNL a propus ca în rezoluția lucrărilor să fie inclusă și susținerea pe care grupul popularilor o acordă României în demersul de aderare la Schengen. Azi (marți-n.red.) am văzut cât de important este sprijinul marii familii europene de centru-dreapta, din care PNL face parte.

Admiterea în Spațiul Schengen tocmai a intrat pe ultima sută de metri!”, a mai notat Nicolae Ciucă, în postarea venită ca reacție la votul de marți, de la Strasbourg.

Parlamentul European a aprobat, marți, rezoluția în cauză, cu 547 de voturi „pentru” și 49 „împotrivă”. Citiți mai multe aici: S-a încheiat votul pentru primirea României în Schengen. Ce a decis Parlamentul european?

author avatar
Andrei Coman
542 afisari

7 COMENTARII

  1. Sa nu ne hazardam. Interesele economice, de multe ori malefice, pot rasturna oricand orice speranta.

  2. Ciucanu,ca Ciuca al nostru nu poti fi,te autoiluzioneazi- si incerci sa ne prostesti si pe noi-cu aceasta admitere… shengheneasca.Ba, tu nu erai capabil ca militar activ,iar acum vrei sa faci pe politrucul? Tu nu vezi ca esti CIUCA batailor de joc-si in prelungirea ta -tot guvernul si ceilalti latrai la luna,care va auto-intitulati ,autoritati??

  3. & O „contradicție ideologică” ,,majoră” , cu ,,SEMNAL POLITIC MAJOR: VALERIU STOICA SPULBERĂ GLOBALIZAREA ȘI SLĂVEȘTE IDENTITATEA NAȚIONALĂ A POPOARELOR” , ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger