AcasăPoliticaPrima reacție a Gabrielei Firea după ce PNL a anunțat că a...

Prima reacție a Gabrielei Firea după ce PNL a anunțat că a depus plângere penală: Sunt încercări de a mă intimida

Prima reacție a Gabrielei Firea după ce PNL a anunțat că a depus plângere penală: Sunt încercări de a mă intimidaPrima reacție a Gabrielei Firea după ce PNL a anunțat că a depus plângere penală: Sunt încercări de a mă intimida

Primarul Capitalei Gabriela Firea a făcut câteva precizări referitoare la anunțul Partidului Național Liberal care a depus o plângere penală pe numele acesteia. Politicianul a susținut că „sunt încercări de a mă intimida, nu au cu ce să mă intimideze”.

Gabriela Firea este dată în judecată alături de un consilier general și doi funcționari din conducerea Primăriei Capitalei. Aceștia sunt acuzați că au refuzat să pună pe ordinea de zi a şedinţelor Consiliului General proiectele prin care urmau să fie schimbaţi trei consilieri aleşi pe listele PNL, dar care nu mai sunt membri ai acestui partid.

Gabriela Firea reacționează: Acestea sunt încercări de a mă intimida

„Vă spun sincer, e o situație hilară. Ministrul Muncii în loc să se preocupe să găsească soluții să crească alocațiile și pensiile, căci acesta e jobul ei, se ocupă de atacuri politice. (…) Problema e chiar la domniile lor. În momentul în care au plecat către alte funcții care nu mai permiteau activarea în CGMB, din partea PNL București am primit recomandarea să numim în consiliu unii oameni care nu erau următorii pe listă. Unii oameni au fost excluși de pe listă.

Primăria a fost anunțată să nu dea curs acestor numiri, căci ele sunt subiecte de proces în instanță. Acestea sunt încercări de a mă intimida, nu au cu ce să mă intimideze”, a declarat primarul Capitalei la Antena3.

Reprezentanţii PNL au anunțat vor acţiona în instanţă pe cale civilă şi au depus plângere penală pe numele primarului general Gabriela Firea, pe numele şefului Direcţiei Juridice din Primăria Capitalei, Mariana Brod, al secretarului general al Municipiului Bucureşti, Georgiana Zamfir, dar şi împotriva consilierului general Marius Adrian Pavel, care a condus şedinţele de Consiliu General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Motivația celor de la PNL este abuzul în serviciu, pentru că nu au vacantat posturile si nu au votat accesul în Consiliul General pentru alți trei consilieri PNL, așa cum liberalii au cerut de mai multe ori.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
192 afisari

2 COMENTARII

  1. Firea la 10 aug.2019 era de partea PNL,USR! Ia pacalit pe pesediști și pe Dragnia,ea venind de la antenele lui voiculescu. Toți polticienii promovați de la voiculescu au trădat PSD,ultimul fiind pastorul Terheș care a trecut la PNȚ CD.Alții codruț sereș arestat,judecat pt. trădare!! P.Umanist și voiculescu a tradat PSD și Românii aliindu-se cu Băsescu generînd guv.Boc și creeînd cea mai grava criza de la anul 2000 incoace! Cu tăieri de pensii și salarii,imprumut de 100 miliarde $,UNDE-S BANII???AU DISPARUT 100 MILIARDE $ ! Ce face justițea română?? NIMIC!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger